Brug vores specialister

Hos os kan du altid trække på vores erfarne specialister, hvis du har brug for svar, råd eller gode idéer her og nu. 

Ud over at være eksperter i vores egne produkter har mange af vores specialister erfaring fra de industrier, vi supporterer. Det kan f.eks. være inden for slibning, opsavning, afgratning eller polering af træ, metal, komposit osv. Derfor kan du altid regne med at få en kompetent specialist i røret, når du henvender dig til KLINGSPOR. 

Vores specialister kommer også gerne ud i din produktion for at rådgive dig og dine medarbejdere om f.eks. produktvalg i forhold til en særlig opgave. Står du med en meget speciel udfordring, har vi desuden mulighed for at trække på eksperter fra KLINGSPORs store, globale netværk. 

En snak med vores specialister kan spare dig for mange ærgrelser og dyrkøbte erfaringer. Derfor anbefaler vi dig at trække på vores specialister i alle henseender af dit slibeprojekt. Det kan være arbejdsmiljøspørgsmål, problematikker om efterbehandling, procesoptimering gennem bedre udnyttelse af materialer og materiel – og meget mere.

Vi er kun et klik væk fra dig

Du kan altid trække på vores erfarne specialister, hvis du har brug for vejledning, gode råd og svar. Ud over at være eksperter i egne produkter har vores specialister erfaring fra de industrier, vi supporterer. Det kan være inden for slibning, opsavning, afgratning eller polering eller lignende.

Torben Jespersen
Produktspecialist