Et historisk tilbageblik

Slibning er en af de ældste bearbejdningsteknikker, der findes. Helt tilbage i stenalderen benyttede man stenstøv til slibning af våben og værktøj. Nutidens slibemidler er således et resultat af årtusinders forædling.

KLINGSPOR har siden etableringen i Tyskland i 1893 været en særdeles aktiv bidragyder til teknologiske landvindinger inden for slibemateriel.

Virksomhedens udvikling har fulgt industrialiseringen – først i Europa og siden på oversøiske markeder. Produktporteføljen er løbende blevet udvidet i takt med nye, industrielle gennembrud som f.eks. fremstilling af maskiner, husholdningsartikler, biler og elektronik. I dag hører metal- og vindindustrien til nogle af vores primære afsætningskanaler.

Langt de fleste af vores produkter anvendes stadig i håndholdte og semi-automatiske maskiner, men en stadig større andel indgår i fuldt automatiserede processer, hvor slibning, opsavning, afgratning og polering foregår med f.eks. en robot.

I dag er KLINGSPOR til stede overalt i verden. Udover at servicere danske produktions-virksomheder fra vores Lager- og logistikcenter i Danmark, kan vi tilbyde lokal distribution til danske virksomheder med produktionsenheder i andre lande.

Vi er kun et klik væk fra dig

Du kan altid trække på vores erfarne specialister, hvis du har brug for vejledning, gode råd og svar. Ud over at være eksperter i egne produkter har vores specialister erfaring fra de industrier, vi supporterer. Det kan være inden for slibning, opsavning, afgratning eller polering eller lignende.

Torben Jespersen
Produktspecialist