HSE&Q

I KLINGSPOR har vi tænkt kvalitet og sikkerhed ind i hvert eneste produkt, ligesom det gennemsyrer vores daglige arbejde, systemer og procedurer.

Det er ikke kun vores egne medarbejderes sikkerhed og trivsel, der ligger os på sinde. Vi arbejder blandt andet tæt sammen med det globale KLINGSPOR og andre samarbejdspartnere for hele tiden at minimere udviklingen af støv, statisk elektricitet og vibrationer i forbindelse med brugen af vores produkter.

Derudover arbejder KLINGSPOR efter et sæt af strikse normer, der skal forhindre, at produktionsmetoder og anvendelsen af vores produkter kompromitterer miljøet.

Produktionsenheden i Tyskland er certificeret efter ISO 9001 og ISO 14001. Derudover har Klingspor KG opnået certificering jf. oSa (The Organization for the Safety of Abrasives).

 

Download:

ISO 9001 : 2015

ISO 14001 : 2015

ISO 50001 : 2011

oSa - The Organization for the Safety of Abrasives

Vi er kun et klik væk fra dig

Du kan altid trække på vores erfarne specialister, hvis du har brug for vejledning, gode råd og svar. Ud over at være eksperter i egne produkter har vores specialister erfaring fra de industrier, vi supporterer. Det kan være inden for slibning, opsavning, afgratning eller polering eller lignende.

Torben Jespersen
Produktspecialist