Hvorfor Klingspor?

Vi er meget bevidste om, at kvaliteten af vores produkter og rådgivning har direkte indflydelse på den finish, du kan opnå på dine egne produkter og halvfabrikata. Uanset om det er afgratning af en kant eller slibning af en kompleks, geometrisk overflade kan vi hjælpe dig frem til den mest konkurrencedygtige løsning.

Kompetente svar og gode idéer

Vi opfordrer dig altid til at søge svar og gode idéer hos vores team af erfarne produktspecialister. En snak med dem vil ofte spare dig for ærgrelser og dyrkøbte erfaringer.

 

Hurtig og fleksibel levering

I kombination med gennemprøvede procedurer for vores ordrehåndtering sikrer vores transportvalg og professionelle lager- og logistikcenter dig altid hurtig og fleksibel levering.

 

Nemt at gøre forretning med os

Et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, enestående support og fleksibel levering er de primære årsager vores kunder fremhæver, når de skal forklare, hvorfor de samarbejder med os. Andre peger på, at vi slet og ret er nemme at arbejde sammen med.

 

Vi er kun et klik væk fra dig

Du kan altid trække på vores erfarne specialister, hvis du har brug for vejledning, gode råd og svar. Ud over at være eksperter i egne produkter har vores specialister erfaring fra de industrier, vi supporterer. Det kan være inden for slibning, opsavning, afgratning eller polering eller lignende.

Torben Jespersen
Produktspecialist