Lager- og logistikcenter

Efter mere end 30 år som leverandør til danske produktionsvirksomheder, byggepladser og bearbejdningscentre forstår vi vigtigheden af at kunne levere til tiden. I dag råder vi over et professionelt lager- og logistikcenter, der går langt for at sikre vores kunder maksimal leveringssikkerhed.

Vores gennemprøvede ordrehåndtering og logistiske setup sikrer den dag-til-dag-levering og fleksibilitet, mange af vores kunder efterspørger. Personalet i ordrehåndteringen tager kritisk stilling til hver eneste ordre. Hvis en detalje på ordren vækker mistanke om en fejlbestilling, sørger vi for at verificere bestillingen i stedet for blindt at pakke og forsende. På den måde har vi sparet vores kunder for mange ærgrelser og dyre produktionsstop.

I dag kan du bestille direkte via vores webshop, der rummer flere end 10.000 varenumre. I shoppen kan du oprette dine favoritter, så du nemt kan foretage genbestillinger uden risiko for fejl.

Vi opfordrer dig til at bruge den viden vores team af erfarne produktspecialister har opsamlet gennem mange års erfaring med slibe- og skæreprocesser overalt i industrien.

Vi er kun et klik væk fra dig

Du kan altid trække på vores erfarne specialister, hvis du har brug for vejledning, gode råd og svar. Ud over at være eksperter i egne produkter har vores specialister erfaring fra de industrier, vi supporterer. Det kan være inden for slibning, opsavning, afgratning eller polering eller lignende.

Torben Jespersen
Produktspecialist