En kort profil

Med afsæt i mere end 125 års udviklingsarbejde og et aktuelt sortiment på mere end 50.000 forskellige slibeartikler imødekommer KLINGSPOR behovene hos såvel globale, serieproducerende industrivirksomheder som små, lokale håndværksmestre.

Vores produkter anvendes overalt, hvor der er behov for at raffinere en overflade eller en kant. På verdensplan har vi 36 fremstillings- og salgsenheder, der hver især varetager de særlige behov, der gør sig gældende nationalt, regionalt og globalt. I Danmark har KLINGSPOR A/S etableret sig som nordens største afdeling med 25 erfarne medarbejdere og et professionelt lager- og logistikcenter.

Ud over slibehjul, slibepapir, skæreskiver, poleringsmaterialer og andre artikler til grov- og finbearbejdning af overflader og kanter, forhandler vi et stort udvalg hjul.

Vi opfordrer dig til at bruge den viden, vores team af erfarne produktspecialister har opsamlet gennem års erfaring med slibe- og skæreprocesser overalt i industrien. Find din specialist.

Du er også velkommen til at ringe på 76 33 33 33.

Vi er kun et klik væk fra dig

Du kan altid trække på vores erfarne specialister, hvis du har brug for vejledning, gode råd og svar. Ud over at være eksperter i egne produkter har vores specialister erfaring fra de industrier, vi supporterer. Det kan være inden for slibning, opsavning, afgratning eller polering eller lignende.

Torben Jespersen
Produktspecialist