Vores værdier

Vores værdier driver vores arbejdsmetoder og måden, hvorpå vi samarbejder med vores kunder, leverandører og hinanden.

Tillid

Tillid er for os en forudsætning for samarbejde og udvikling. Vi går ind i enhver relation med tillid til, at vores samarbejdspartner vil gøre sit allerbedste for at nå det fælles mål. Det samme skal andre kunne forvente sig af os.

Kvalitet

Ligesom vores produkter er kendetegnede ved en meget høj kvalitet, skal kvalitet gennemsyre vores arbejdsmetoder, vores systemer og måden, hvorpå vi samarbejder.

Knowhow

Vi skal værne om og videreudvikle den knowhow, vi råder over i kraft af vores erfarne og veluddannede medarbejdere. Vores høje vidensniveau skal skabe konkurrencemæssige fordele for vores kunder.

Mennesker

Kreative idéer, langvarige relationer og begejstring skabes af mennesker, der trives. Gennem respekt og rummelighed skal vi skabe et miljø, hvor mennesker har lyst til at engagere og udvikle sig.

Engagement

Vi belønner initiativ og engagement, fordi det skaber den motivation og begejstring, vi ønsker at afspejle både internt og eksternt. Kunden må aldrig være i tvivl om vores engagement.

Se mere om KLINGSPOR, vores historik og måden, hvorpå vi arbejder. Se filmen

 

 

Vi er kun et klik væk fra dig

Du kan altid trække på vores erfarne specialister, hvis du har brug for vejledning, gode råd og svar. Ud over at være eksperter i egne produkter har vores specialister erfaring fra de industrier, vi supporterer. Det kan være inden for slibning, savning, afgratning eller polering eller lignende.

Torben Jespersen
Produktspecialist