Bjarne T. Østergaard - 60 års fødselsdag og 32 års jubilæum i 2018

30/12 1969

Bjarne T. Østergaard - 60 års fødselsdag og 32 års jubilæum i 2018

Bjarne blev ansat den 01.06.1986, og han kendte absolut intet til slibemidler eller branchen. Han fik ansvaret for distrikt Nordjylland, som gik i en linje fra Århus til Ringkøbing og op til Skagen i nord, og for at kunne betjene kunderne i sit nye distrikt, fik han udleveret nøglerne til en brugt VW Passat, hvor askebægeret i øvrigt var overfyldt med cigaretskod.

I begyndelsen arbejdede Bjarne tæt sammen med nogle af folkene fra Haiger i Tyskland, hvor Klingspor GMBH ligger. Det var bl.a. hr. Krieger og hr. Runtzheimer og senere også hr. Lothar Weber. Der var også Olaf Klaas samt Arndt Hoffmann, som har været med lige så længe som Bjarne, og de er fortsat begge aktive på hovedkontoret i Haiger.

Hvis der er noget, Bjarne husker, så er det lanceringen af Klingspors SMT Slibetallerkner. Da de kom på markedet, blev de ikke solgt for under DKK 70. I dag koster de ca. DKK 10 og tilmed i en kontinuerligt videreudviklet form og dermed væsentligt forbedret.

Bjarne mindes med glæde nogle at sine helt store successer gennem de mange år. F.eks. erobring af attraktive kunder: Bodilsen Limtræ, Aalborg Værft (senere Aalborg Boilers), Stelton, Intra Juvel m.fl.

Der er en enkelt kollega i Klingspor A/S, der har været ansat længere end Bjarne. Der er gået mange ud og ind ad døren, og Bjarne er altid blevet opfattet som den rare og hjælpsomme kollega hos hvem alle kan spørge om råd og hjælp. Hele holdet hos Klingspor A/S håber at have Bjarne som kollega i mange år endnu.

Bjarne er blevet fejret af kollegaerne i Danmark, Sverige og Finland ved et større teamwork-arrangement i Kolding, hvor alle i fællesskab kreerede en fornem 3-retters grill-menu.