Det nye SB-sortiment

Klingspor har i 130 år stået for pålidelige slibemidler af høj kvalitet til professionelle brugere. Siden sommeren 2022 kan professionelle med mindre behov og gør-det-selv-folk også købe mange produkter fra Klingspor-sortimentet i mindre emballageenheder.

Med detailsortimentet imødekommer Klingspor specifikt kundernes ønsker om mindre emballageenheder og koordinerede sæt. Brugerne har gentagne gange efterspurgt muligheden for at købe Klingspor-produkter i mindre mængder. Klingspor's detailsortiment tilbyder nu en lang række produkter i forskellige kornstørrelser og dimensioner.

I alt omfatter det nye detailhandelssortiment næsten 300 produkter, både til håndslibning og til slibning med håndholdte maskiner. Der er taget hensyn til de mest almindeligt anvendte maskintyper, dimensioner og hulformer. Ud over individuelt emballerede klæbeskiver, strips, plader, slibesvampe, små slibesvampe eller skæreskiver udgør især sæt med ét produkt i forskellige kornstørrelser en stor del af det nye sortiment.

Det hele er en del af blandingen!

Uanset om det er inden for gipsvægsbyggeri, tømrerarbejde eller metalbyggeri: Klingspors detailprogram giver også mindre håndværksvirksomheder og private brugere mulighed for at bruge det professionelle slibeværktøj. Produkterne fås i specialforretninger, men også i velassorterede byggemarkeder og onlinebutikker.

Anvendelsesområder for SB-sortiment

Tilbage til slibekendskab