Selvhæftende skive

Opbygning efter anvendelse

En self-fastening skive er en slibeskive med en velourkachering på bagsiden af underlaget. Hos Klingspor anvendes papir, film, nylongitter (slibegitter) eller bomuldsvæv som underlag. På forsiden af underlaget sidder slibekornet. Alt efter anvendelsesområde udvælges slibeskiverne med den egnede korntype.

Fordelen ved et produkt med velourkachering er, at slibeskiven nemt og hurtigt kan tages af og sættes på self-fasteningtallerkenen, fx hvis der skiftes til et andet emne eller et andet materiale.


Individuel anvendelse efter kundens behov

Da anvendelsesmulighederne nærmest er ubegrænsede, har Klingspor forskelligt opbyggede self-fasteningskiver i sortimentet og dermed det rigtige produkt til ethvert anvendelsesformål.

Slibning af træ, maling, lak, spartel eller metal er ikke noget problem. Særlige anvendelser som slibning af gelcoating (båd- og yachtbyggeri), kompositmaterialer (vindmølleindustri), gipsvægge og parketgulve er også muligt uden problemer.

Slibeskiverne er udstyret tilsvarende til formålet, fx med en halvåben eller tæt strøning, en stearatbelægning eller et meget rivefast og særdeles fleksibelt filmunderlag - alt efter, hvad der er behov for.


Universel til slibning med håndførte maskiner

Klingspor tilbyder self-fasteningskiver i et bredt udvalg af dimensioner og hulformer, Excenterschleifer mit Klettscheibeder passer til alle almindelige maskiner, og hertil medfølger også de passende støttetallerkener, hvis det ønskes. Multihole-støttetallerkener til excenterslibere dækker næsten alle hulstørrelser; en hæftende støttetallerken til vinkelsliberen fås også.

Ud over runde self-fasteningskiver omfatter programmet også specielle skiver i trekant- og strygejernsform. Herudover kan der også leveres andre self-fasteningprodukter som strimler.Klettprodukte

Self-fasteningprodukter

Ud over det omfattende lagerførte Klingspor program har kunderne også mulighed for at få fremstillet special-hulformer eller -dimensioner efter ønske ved overholdelse af en minimumsbestillingsmængde.

 

Passende produkter

Tilbage til slibekendskab