Selvhæftende skive

En selvhæftende skive er en slibeskive med en velourkachering – på bagsiden af underlaget. Hos Klingspor anvendes papir, film, nylongitter (slibegitter) eller bomuldsmateriale som underlag. Da anvendelsesmulighederne er næsten ubegrænsede, har Klingspor forskelligt opbyggede selvhæftende skiver i sortimentet og hermed det rigtige produkt til ethvert anvendelsesformål.

Opbygning efter anvendelse

En selvhæftende skive er en slibeskive med en velourkachering – på bagsiden af underlaget. Hos Klingspor anvendes papir, film, nylongitter (slibegitter) eller bomuldsmateriale som underlag. På forsiden af underlaget sidder der slibekorn. Alt er muligt – afhængigt af anvendelsesområdet vælges slibeskiverne med den egnede korntype.

Fordelen ved et produkt med velourkachering er, at slibeskiven enkelt og hurtigt kan skiftes på pladen, f.eks. ved skift til et andet emne eller andet materiale.


Individuel anvendelse afhængigt af kundens behov

Da anvendelsesmulighederne er næsten ubegrænsede, har Klingspor forskelligt opbyggede selvhæftende skiver i sortimentet og hermed det rigtige produkt til ethvert anvendelsesformål.

Slibning af træ, farve, lak, spartelmasse eller metal er ikke noget problem. Særlige anvendelser som slibning af gelcoat (boots- og yachtbyggeri), kompositmateriale (vindkraftindustrien), gipskartonvægge og parketgulve klares også uden problemer.

Slibeskiverne er udstyret til formålet, f.eks. med en halvåben eller tæt strøning, en stearatbelægning eller et højfleksibelt filmunderlag med høj trækstyrke, afhængigt af behovet.


Universel til slibning med håndførte maskiner

Klingspor tilbyder selvhæftende skiver i rigtigt mange mål og hulformer Excenterschleifer mit Klettscheibe – passer til alle almindelige maskiner og leverer også den passende støtteskive efter ønske. Multihole-støtteskiver til excenterslibere dækker næsten alle hulmønstre, og der fås også en hæftende støtteskive til vinkelsliberen.

Udover de runde skiver findes der også særlige skiver i en trekantet form og strygejernsform i sortimentet. Herudover leveres yderligere selvhæftende produkter som strimler.

Klettprodukte

Udover det udførlige lagerprogram fra Klingspor har kunder mulighed for at få fremstillet specialhulformer eller –mål efter ønske, hvis minimumbestillingsmængden overholdes.

 

Tilbage til slibekendskab