Bearbejdning af svejsesømme

Ved bearbejdning af svejsetråde med en vinkelsliber kan der vælges mellem fiberskiver, skrubskiver eller slibetallerkener. Hvert værktøj har her forskellige egenskaber. Brugeren afgør, hvilket værktøj der er det rigtige til bearbejdningen af en svejsetråd.

Svejsesøm-proces

Bearbejdningen af en svejsesøm består i alt væsentligt af fem arbejdstrin:

  • Skæring/tilskæring
  • Forberedelse af svejsesøm
  • Aftagningsslibning
  • Finslibning og finish
  • Rengøring af svejsesøm, fjernelse af anløbsfarver

 

Altid det rigtige slibeværktøj

Med sit omfattende produktprogram tilbyder Klingspor det rigtige værktøj til alle gængse maskintyper på markedet og til alle gængse anvendelser. Produkter til vinkelslibere, trykluftslibere, ligeslibere, satineringsmaskiner, håndbåndfile, kantsømslibere eller bøjelig aksel bruges i alle relevante brancher som smede/metalsnedkeri, trappegelænderkonstruktion, fremstilling af beholdere i rustfrit stål, konstruktion af køretøjer og konstruktion af haller/kraner.

Sammenlign og vælg

Til bearbejdningen af svejsesømme med en vinkelsliber kan der vælges mellem fiberskiver, skrubskiver eller slibetallerkener. Hvert værktøj har her sine forskellige egenskaber. Brugeren beslutter, hvilket produkt der er det bedste til bearbejdningen af en svejsesøm. I følgende tabel sammenlignes fiberskiver, slibetallerkener og skrubskiver med hinanden under hensyntagen til de vigtigste udvælgelseskriterier.

 

 

Download
Klik her. Her finder du PDF´er med yderligere oplysninger om Klingspor-løsningerne til din bearbejdning af svejsesømme. Du kan downloade dokumenterne på tysk, engelsk og spansk.

Klingspor solutions for your weld seam process - PDF Preview

Tilbage til slibekendskab