Svejsetrådsbearbejdning

Ved bearbejdning af svejsetråde med en vinkelsliber kan der vælges mellem fiberskiver, skrubskiver eller slibetallerkener. Hvert værktøj har her forskellige egenskaber. Brugeren afgør, hvilket værktøj der er det rigtige til bearbejdningen af en svejsetråd.

Svejsetrådsproces

Bearbejdningen af en svejsetråd består i al væsentlighed af fem arbejdstrin:

  • Adskillelse/tilskæring
  • Svejsetrådsforberedelse
  • Afslibning
  • Finslibning og finish
  • Rengør svejsetråden, fjern anløbsfarver

 

Altid det rigtige slibeværktøj

Klingspor tilbyder med sit omfattende produktprogram det rigtige værktøj til alle gængse maskintyper og anvendelse. Produkter til vinkelslibere, trykluft, ligeslibere, satineringsmaskine, båndfiler, kantsømslibere eller bøjelig akse betjener alle relevante brancher som låsesmede, metalkonstruktion, trappegelænderkonstruktion, konstruktion af beholdere af rustfrit stål, værfter, konstruktion af køretøjer og haller/kraner.

Sammenlign og tag en beslutning

Ved bearbejdning af svejsetråde med en vinkelsliber kan der vælges mellem fiberskiver, skrubskiver eller slibetallerkener. Hvert værktøj har her forskellige egenskaber. Brugeren afgør, hvilket værktøj der er det rigtige til bearbejdningen af en svejsetråd. I den følgende tabel sammenlignes fiberskive, slibeskive og skrubskive med hinanden – idet der tages hensyn til de vigtigste udvælgelseskriterier.

 

 

Download
Please click here for further information about Klingspor solutions for your weld seam process (PDF).

Tilbage til slibekendskab