Slibning af træfiberplader

Stigende kvalitetskrav og produktionsmængder samtidig med stigende økonomisk pres er typiske faktorer i pladeindustrien.

Mange forskellige anvendelsesmuligheder

Stigende kvalitetskrav og produktionsmængder ved et voksende økonomisk pres er de faktorer, der præger pladeindustrien. Vores komplette løsninger egner sig til kalibrerings-, mellem- og finslibninger af blandt andre følgende materialer:

  • Spånplader/OBS)
  • Fiberplader (HDF/MDF)
  • Pladematerialer
  • Kompositmaterialer
  • Vinyl

 

Derudover er de kompatible med maskiner fra alle førende producenter som IMEAS, Steinemann, Heesemann og mange andre.


Båndkvalitet sikrer produktkvalitet

For sikkert at undgå båndrivninger, rystemærker, skygger og striber på langs er slibebånd i høj kvalitet og en optimal indstilling af anlægget nødvendig. Til vores højtydende slibemidler bruger vi udvalgte materialer som siliciumcarbid i høj kvalitet. Båndene er udviklet til robust permanent brug og garanterer sikkert fremragende overfladekvaliteter.

slibebånd PS 38 G
Specialist i rivestyrke:
Papir - PS 38 G
Båndet på papirbærematerialer er særdeles rivefast, kører meget roligt og egner sig særligt godt til fine mellem- og slutslibninger.
slibebånd CS 538 Z

Pålidelig allrounder:
Polyester CS 538 Z
Polyester-båndene med særdeles høj rivestyrke muliggør hyppige båndskift. De er specielt robuste over for ydre påvirkninger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med vores innovative produkter og gennemtænkte komplette løsninger støtter vi virksomheder i at opfylde alle krav til kvalitet, effektivitet og økonomisk rentabilitet.

Passende produkter

Tilbage til slibekendskab