Elastiske slibemidler

R-Flex-slibemiddel

... anvendes til finslibning af mange forskellige materialeoverflader. Lang standtid og høj formstabilitet indtil fuldstændig nedslidning er garanteret på trods af den elastiske struktur.

Slibe- og polerstifter

... fremstilles i mange mål og kornstørrelser. De anvendes til produktion af apparater og beholdere, inden for luftfarts- og motorindustrien samt til fødevareindustrien og den kemiske industri.

Marmoreringsstifter

... giver en særlig overfladeeffekt med et ensartet slibebillede. R-Flex-marmoreringsstifterne anvendes til bearbejdning af rustfrit stål og aluminium til fremstilling af beholdere samt til produktion af storkøkkener.

Schleiffix-håndklodsen

... renser, polerer og matterer forskellige materialer som metal, træ, maling, plast, gummi og papir. Ud over anvendelse inden for industrien egner den sig også til arbejde i husholdninger og til bilpleje samt for eksempel til rengøring af strygejern, skikanter osv. Schleiffix-effekten forstærkes ved tilsætning af vand, sæbe, petroleum eller pasta. Produkter i fire differentierede kornstørrelser giver mulighed for optimal bearbejdning af mange forskellige overflader.

R-Flexhjul

... leveres afhængigt af anvendelsen med siliciumcarbid- eller korundkorn i forskellige bindingshårdheder og mål. Typiske anvendelsesområder er f.eks. afgratning af plastdele, finslibning af kirurgiske instrumenter, slibning af knive osv. R-Flexhjul er lette at profilere på grund af den elastiske binding og tilpasning af emnekonturerne ved slibning.

Bindingstyper Maksimal arbejdshastighed
Z sej, slidbestandig indtil 32 m/s
E ikke blokerende, sliber godt (særligt egnet til aluminium) indtil 16 m/s
W blød, elastisk (særligt egnet til rustfrit stål) indtil 5 m/s