HST 359 Bagskive til self-fasteningskiver

Klingspor HST 359 selvklæbende bagskive til mellemtungt slibe- og polerarbejde

Slibning med stor materialeaftagning med en håndholdt maskine kan klares med slibeskiver. De mest effektive maskiner, der anvendes til dette formål, er vinkelslibere og håndboremaskiner. Der anvendes generelt to metoder til fastgørelse af slibeskiven på underlaget:

  • Skrue - hertil er der et centerhul i slibeskiven
  • HST 359: Fastgørelse med selvklæber - hertil har slibeskiven en bagside af velour eller selvklæbende fleece

En selvklæbende underlagsplade som Klingspor HST 359 forenkler arbejdet betydeligt

I princippet kan alle arbejder udføres med HST 359. Afhængigt af den specifikke anvendelse - aggressiv slibning, afgratning, rustfjernelse, efterbehandling, polering eller overfladebehandling - vælges det passende slibemiddel. Alle slibeskiver fra Klingspor-sortimentet, der har en bundet bagside, kan anvendes på Selvklæbende bagskive HST 359.

Hvilket slibemiddel er det rigtige?

Det rigtige slibemiddel skal vælges til det arbejde, der skal udføres. Groft arbejde kræver et groft korn, finslibning eller polering udføres i stedet med et fint korn. Til hårde materialer som glas, keramik eller mineralske materialer vælges en tilsvarende hård korntype som f.eks. siliciumkarbid, mens bløde, men ret seje materialer slibes med en af de tre korundtyper (korund, zirkon eller keramisk korund). Hver af disse varianter fås i Klingspor-sortimentet som en passende skive med selvklæbende underlag, hvortil Selvklæbende Bagskive HST 359 er specielt udviklet til selvklæbende skiver. Bagpladen er beregnet til mellemtungt slibe- og polerarbejde.

Let udskiftning af slibeskiven med selvklæberen

Den selvklæbende bagskive HST 359 har en fin selvklæbende beklædning, hvorpå slibeskiver med en bagside af velour eller selvklæbende nylon kan forankres forsvarligt. For at skifte slibeskiven trækkes det gamle slibemiddel blot af med hånden. Der er ikke brug for værktøj til dette. Når den nye slibeskiven sættes på, skal man sørge for, at den placeres så centralt som muligt for at minimere ubalancen og dermed vibrationer.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.