QMC 555 Bagskive

QMC 555 - bagskive med metallukning

QMC 555-bagskiven er en enkel, hurtig og sikker måde at holde QMC-seriens Quick Change Discs på. Bagskiven QMC 555 har et indvendigt gevind af metal for sikker og hurtig montering, hvilket også er det, som det første bogstav "Q "uick står for. QMC 555 bagskiver er velegnede til bearbejdning af

  • ikke-jernholdigt metal,
  • rustfrit stål,
  • højlegeret stål og
  • maling, lak og spartel, når de anvendes sammen med den korrekte Quick Change-skive.

Tre hårdhedsgrader** Blød, Medium og Hård er tilgængelig til de forskellige opgaver. Hårdere bagskiver giver en højere fjernelse af overfladerne. Jo blødere en bagskive er, jo mere fleksibel er den. Bløde bagskiver er derfor det rigtige valg, når profilerede overflader skal bearbejdes. De er også meget velegnede til finslibning. Hvis bagskiven skal bruges på en standardvinkelsliber, fås en adapter for et sikkert slibearbejde.

Bagskiver til Quick Change Discs giver mange fordele

Ved første øjekast er en af de store fordele ved bagskiver til Quick Change Discs klart. På grund af hurtig fastspænding med plastlukningen er værktøjsskiftet særlig nemt, når der er behov for en anden kornstørrelse. Bagskiven kan også fjernes fra boremaskinen med et enkelt greb, hvis der skal anvendes en anden hårdhedsgrad. Disse funktioner forkorter indstillingstiden og øger effektiviteten af arbejdet. De tre hårdhedsgrader af bagskiverne samt valget mellem mange størrelser giver mulighed for en bred vifte af anvendelseområder. Brugen af bagskiverne med QMC-lås garanterer sikkert arbejde takket være den enkle betjening. Desuden giver bagskiverne en rolig løbegang og bidrager dermed til et mindre trættende arbejde. Samtidig fremmer de et ensartet sliberesultat. Afhængigt af bagskivens diameter er den tilladte hastighed 20.000 eller 30.000 pr. minut. Jo større diameteren er, jo lavere skal hastigheden være.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.