ST 358 A Bagskive, rillet/hård

Klingspor ST 358 A bagskive hård - Tilbehør til fiberplader

Når slibning kræver stor materialeaftagning på kort tid, er det nødvendigt med specielle slibemidler og høje hastigheder. Dette genererer høje temperaturer. Såkaldt køleslibning er især påkrævet inden for følgende områder:

  • Flyindustrien
  • Bilindustrien og værktøjsindustrien
  • Bearbejdning af rustfrit stål
  • Rør- og rækværkskonstruktion

I fremstillingen af turbineskærme, men også af bilkomponenter, kan der fjernes en betydelig mængde materiale ved hver overslibning. De høje temperaturer, der opstår i kontaktzonen mellem slibeskiven og emnet, øger belastningen på slibemidlet og emnet.

Varmeafledning på grund af bagskivens riflede form

bagskiven tjener to hovedformål: den støtter slibeskiven og afleder varmen. På grund af den riflede overflade opstår der små luftbølger, som har en kølende effekt. Dette gør det muligt at slibe med en høj materialeaftagning, uden at temperaturen bliver for høj - næsten ideelt til kant- og grovslibning.

ST 358 A - bagskive i forskellige størrelser og udformninger

bagskiven ST 358 A med riflet struktur er udstyret med en spændemøtrik til fiberskiverne. Diameteren på bagskiven og slibeskiven skal af sikkerhedshensyn altid være den samme. Klingspor leverer i gængse og industristandardstørrelser.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.