Borekroner

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Borekroner
Diameter/mm
Bredde/mm
Længde/mm
Hul/mm
Segmentbredde/mm
Segmenthøjde/mm
Nyttelængde
Optag
Kantudførelse
Udformning
Maskintype

Renere huller i en lang række materialer med bor fra Klingspor

Diamantborene udviklet af Klingspor er pålidelige værktøjer designet til daglig brug. Klingspor har eksisteret på markedet siden 1893 og gør deres yderste hver dag for at skubbe teknologien og udvikle nye produkter, der imponerer kunderne med deres enestående innovation og effektivitet. Denne ambition er også tydelig i de diamantbor og værktøjer, der udgør boresættet, som også kan findes i produktudvalget. Med disse produkter opfylder Klingspor behovene hos både professionelle brugere inden for handel, industri og byggeri og motiverede gør-det-selv-folk.

Der er garanti for et bredt anvendelsesspektrum.

Produkterne kan bruges til at bore i materialer som f.eks

  • Beton
  • Stentøj
  • Glaserede fliser

Klingspor diamant- og tørbor, findes i praktiske sæt som er et ideelt valg til fliselæggere, stenhuggere og tagdækkere. De anvendes også til vejbygning og i byggeri over og under jorden.

De bruges primært i kombination med borestativer, slagboremaskiner og boremaskiner samt vinkelslibere. De kan derfor matches med alle standardværktøjer. For dem, der har behov for at bore med maksimal præcision, tilbyder Klingspor en praktisk hulstarthjælp.

De bedste resultater med bor fra Klingspor

Udskiftningssegmenter - hvad enten det er som individuelle segmenter eller som ringsegmenter - er lige så stor en del af Klingspor’s produktsortiment som bor med forskellige diametre. Med hensyn til variation får Klingspor’s brugere de bedste værktøjer, til deres opgaver og de bedst mulige resultater. Klingspor’s bor eliminerer de problemer, der er typiske for visse arbejdsopgaver, såsom revner eller sprængning af arbejdsemnet, der er heller ikke fare for at boret falder af værktøjet. Det er også muligt at producere glatte borehuller på en hurtig og pålidelig måde. I praktik giver denne funktion klare fordele og fremskynder arbejdsprocesserne.

Diamantbor fra Klingspor

Diamantbor udmærker sig ved deres høje aggressivitet og lange levetid. Klingspor tilbyder disse bor som individuelt eller som en del af et praktisk sæt, hvilket sikrer, at brugeren altid har alle vigtige størrelser inden for rækkevidde. Som en ekstra fordel er pris-ydelse-forholdet også rigtigt. Klingspor sender deres højkvalitets diamant- og tørbor i en robust aluminiumskasse så borene er sikkert beskyttet mod stød og slag under transport.