ABH 80 Startborehjælp

Borehjælp ABH 80 til professionelt diamant-tørbor DB 600 F

Ved boring på særligt hårde materialer som

  • fliser,
  • granitfliser,
  • porcelænssten og
  • glaserede kakler

er borerhjælp ABH 80 det ideelle supplement til det professionelle diamant-tørbor DB 600 F. Med denne boringshjælp fra Klingspor er det nemt at placere diamantboret sikkert på det rigtige sted. På glatte overflader som f.eks. hårdt porcelænssten eller glaserede fliser glider boret ikke, men forbliver pålideligt på plads takket være en sikker værktøjsstyring. Ligesom en håndstyret borestol bidrager borehjælpen også til en problemfri start af boret.

Borehjælp let og sikker at bruge

Borehjælp ABH 80 til diamant-tørboret DB 600 F er udstyret med en sugefod og kan fastgøres hurtigt og sikkert - den holder på alle glatte og jævne overflader. Sugekraften kan yderligere øges ved at fugte den kortvarigt før fastgørelse. Borehjælpen ABH 80 er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet. Den er derfor korrosionsbestandig og ufølsom over for skader fra det anvendte værktøj. Et centreringsbor er ikke længere nødvendigt ved brug af boringshjælpen for at sikre en præcis boring. For flise- og blikkenslagere samt andre håndværkere i byggebranchen og inden for stenforarbejdning er modellen ABH 80 et praktisk og uundværligt hjælpemiddel. Bredden på 55 mm er optimalt tilpasset til den professionelle diamant-tørboremaskine som f.eks. model DB 600 F Supra.

Borehjælp reducerer monteringstiden og forbedrer arbejdsresultaterne

Anvendelsen af en Borehjælp som model ABH 80 i forbindelse med en tørboremaskine understøtter en hurtig montage i hårde materialer. De kortere monteringstider bidrager til mere effektive arbejdsresultater. Dette omfatter også en reduktion af materialeskader. Især ved boring i produkter af høj kvalitet og allerede fastgjorte væg- og gulvbelægninger kan en usikker værktøjsføring forårsage alvorlige skader. Med boringshjælpen ABH 80 reduceres risikoen for skader til et minimum.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.