ADS 200 Adaptersæt

Adaptersæt ADS 200 - SDS/sokkel med centerbor

Adaptersættet ADS 200 er det ideelle tilbehør til DD 600 U-sænkebor. Sættet består af adaptere til SDS- eller sekskantede adaptere og et centerbor i 8 mm tykkelse. adaptersættet gør det således muligt at anvende boret på forskellige håndholdte boremaskiner ved arbejde på

  • murværk,
  • byggematerialer,
  • kalksandsten,
  • mursten,
  • teglsten, - klinker og
  • ildfaste mursten.

Adaptersæt i høj kvalitet

Adaptersæt ADS 200 er kendetegnet ved den høje kvalitet, der er sædvanlig for Klingspor-værktøj. Centerboret har en diameter på 8 mm og har derfor den ideelle tykkelse til præcis føring af diamantboret.

Adapter til mange anvendelsesmuligheder

I kombination med DD 600 U-sænkeboret har Adaptersættet ADS 200 mange anvendelsesmuligheder, især inden for byggebranchen. Blikkenslagere, tagdækkere og mange andre håndværkere får med adaptersættet et praktisk værktøj, der gør det lettere at bore i vægge, lofter og gulve. Sættet er også en praktisk hjælp inden for kunsthåndværk som f.eks. billedhuggeri og for stenhuggere.

Adaptersæt med høj sikkerhedsstandard

Arbejdsmiljøsikkerhed er Klingspors højeste prioritet ved fremstilling af værktøj. Lige så meget som økonomisk optimering tjener udviklingen af højkvalitets- og holdbare materialer til at sikre en sikker anvendelse ved arbejde med sten- og betonmaterialer. Derfor opfylder ADS 200-adaptersættet alle krav til arbejdssikkerhed og arbejdslettelse.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.