DB 600 F Supra Set Diamantbor-sæt til Fint stentøj, Kakler, Ovnfliser, glaserede

Velegnet til tør brug
Egenskaber
Klasse Supra
Udførelse vakuumloddet
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Fint stentøj
Kakler
Ovnfliser, glaserede

Diamantboresæt DB 600 F Supra - altid det rigtige bor ved hånden

I Diamantboresættet DB 600 F Supra har Klingspor samlet alle dimensioner fra DB 600 F Supra-serien med den tilhørende centreringsbor i en komplet pakke. Dette gør det nemt at bore huller i forskellige størrelser i mineralsk materiale. DB 600 F Supra borekronen egner sig fremragende til:

  • fint stentøj,
  • fliser,
  • granitfliser eller
  • glaserede ovnfliser.

Det diamantboresættet i 7 dele DB 600 F Supra er specielt udviklet til brug med boremaskinen. Den klassiske sekskantede holder passer til alle standardmaskiner. Sættet indeholder seks diamantkernebor med en diameter fra 6 mm til 14 mm og det præcist indstillelige centreringsbor ABH 80.

Kraftfuldt uden vand: Præcise kanter på porcelæns-stentøj

I DB 600 F Supra-tørkernebor er der integreret en effektiv kølevoks. Derfor kan man helt undlade at køle med vand under arbejdet. De er kendetegnet ved en middel til høj aggressivitet og er ekstremt slidstærke. Der er garanti for lang levetid med diamantværktøj fra Klingspor. Med punktborings hjælpen er der ikke behov for centerstansning. Boret placeres præcist, og boringen styres præcist. Og resultatet er imponerende: ingen splinter, revner eller sprækker i det materiale, der skal bearbejdes. Selv ved meget hårdt og sprødt materiale giver diamantboret DB 600 F Supra diamantkerneboret rene kanter og præcise huller. For større huller tilbyder Klingspor alternativt det højtydende kernebor DK 600 F Supra til alle gængse vinkelslibere.

Et overbevisende forhold mellem pris og ydelse: Sæt i 7 dele

Diamantboresættet DB 600 F Supra leverer et godt stykke arbejde til en meget god pris. Det leveres i en praktisk og robust aluminiumskuffert. På denne måde er diamantborerne ideelt beskyttet mod stød under transport. Der er ingen besværlig opbevaring af de enkelte værktøjer og deteraltidnemtat tage i brug, og alle vigtige bor er altid lige ved hånden. Derfor er det professionelle Diamantboresæt DB 600 F Supra ideelt til håndværkere og brolæggere samt til vedligeholdelse inden for industrien.