DD 600 U Supra Diamanthulbor til Murværk , Byggematerialer, Kalksandsten

Velegnet til tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Murværk
Byggematerialer
Kalksandsten
Anvendelsesområder
Elektrikere, El-installation

Klingspor DD 600 U Supra diamanthulbor - til bløde til medium-hårde materialer

Diamanthulboret DD 600 U Supra fra Klingspor er udviklet til brug på en håndboremaskine. Den kan bruges til at bore fordybninger til tilslutningsdåser eller endda udstødningsrør i bløde til mediumhårde byggematerialer. Disse materialetyper omfatter f.eks.

  • mursten,
  • klinker,
  • murværk,
  • ildfaste mursten og
  • kalksandsten.

Diamanthulboret DD 600 U Supra fremstilles af Klingspor i flere størrelser. En SDS- eller sekskantadapter med centerbor fås som tilbehør. Holderen med artikelbetegnelsen ADS 200 letter den nøjagtige positionering af borehullerne.

Supra-ydelsesklassen - værktøj af høj kvalitet med et fremragende pris/ydelsesforhold

Hulboret DD 600 U Supra til boremaskine har en høj levetid. Den hører til Supra-ydelsesklassen, hvori Klingspor grupperer værktøjerne i 600-produktlinjen. De er kraftige, pålidelige og derfor egnede selv til daglig brug i den professionelle sektor. Værktøjet i Supra-ydelsesklassen er også kendetegnet ved et fremragende pris-ydelsesforhold. Det gør dem også interessante for gør-det-selv-folket, som kun skal bore passende huller fra tid til anden. Billigere værktøj findes i Extra-ydelsesklassen og endnu kraftigere værktøj i Special-ydelsesklassen.

Klingspor-diamantværktøj - særligt sikkert takket være test i henhold til standarden

Klingspor fremstiller sine diamantværktøjer til bearbejdning af byggepladsmaterialer i overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder. Diamanthulboret DD 600 U Supra til boremaskinen opfylder derfor også den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.