DE 600 B Supra Enkeltsegment til Beton

Velegnet til våd brug
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering standard
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Beton
Anvendelsesområder
Varme, sanitær

Aggressiv på beton - DE 600 B Supra-segmentet

Enkeltsegmentet DE 600 B Supra fra Klingspor er et udskiftningsboresegment til diamantborekronerne DK 612 B Supra og DK 654 B Supra. Tagsegmentet af høj kvalitet er velegnet til højhastighedsskæring af

  • beton.

For at reparere diamantborekronen skæres det defekte tagsegment af, og enkel segment DE 600 B Supra loddes på i stedet. På denne måde er det kun de dele, der virkelig er defekte, der skal fornyes og ikke hele værktøjet. Det sparer omkostninger, og værktøjet er hurtigt klar til brug igen.

Det kraftfulde erstatningsboresegment til reparation af diamantborekroner

Det udskiftningsboresegment DE 600 B Supra sikrer hurtig og ren skæring af beton. Bindingen og diamantkornenes struktur er specielt udviklet til dette formål. Anvendelsesmulighederne for diamantborekronerne er ubegrænsede med udskiftningsboresegmentet: Værktøjet har den ønskede meget høje aggressivitet og levetid. Værktøjet kan stadig anvendes med borestander og den elektriske boremaskine eller den hydrauliske maskine. Lang holdbarhed og høj skærehastighed er ønsket ved bearbejdning af beton, især inden for bygge- og anlægsarbejde. enkeltsegment DE 600 B Supra genopretter fuldstændigt funktionaliteten af højkvalitets borekronerne fra Klingspor.

Naturligvis i bedste Klingspor-kvalitet: Diamantværktøj fra eksperten

Firmaet Klingspor har vedholdende forsket og udviklet for at opnå en konstant overbevisende effektivitet i sine diamantværktøjer. Hvor pålideligt boret arbejder sig gennem beton ved konstant ydelse afhænger af diamant-slibekroppernes placering, kvaliteten af den krystallinske struktur og forankringen i boreværktøjet. I Klingspors diamantværktøjer anvendes kun meget skarptskårne og robuste slibekorn med en høj aftagningshastighed. På grund af den specielle kantform og den meget gode ydeevne er blokering med single segment DE 600 B Supra i vid udstrækning forhindret.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.