DK 600 F Supra Tørborekrone til Fint stentøj, Fliser, Kakler

Velegnet til tør brug
Egenskaber
Klasse Supra
Udførelse vakuumloddet
Materialer
Fint stentøj
Fliser
Kakler
Anvendelsesområder
Fliselægger
Køkkeninstallatør
Varme, sanitær

Præcis bearbejdning af fint stentøj - Klingspor DK 600 F Supra tørborekrone

tørborekronen DK 600 F Supra fra Klingspor skærer pålideligt huller i

  • fint stentøj,
  • fliser,
  • fliser og
  • mange andre mineralske materialer.

Derved er tørborekronen DK 600 F Supra særdeles velegnet til fliser og håndværkere inden for forskellige områder får dermed et professionelt resultat og maksimal sikkerhed i det daglige arbejde.

Fuld kraft uden afkøling - tørborekronen til alle gængse vinkelslibere

For gratfri boring uden afkøling med vand: Tørborekronen DK 600 F Supra skærer uden problemer fliser, klinker eller fint stentøj. Flækker, splinter eller revner i fliser og stenplader hører fortiden til. Den maksimalt tilladte hastighed er over 13.000 omdrejninger pr. minut, hvilket fjerner materialet hurtigt og samtidig præcist. Resultatet er rene kanter og præcise borehuller. Tørborekronen DK 600 F Supra er designet til brug på vinkelsliberen. Den fås i flere dimensioner. Seks af de mest populære dimensioner fås som et sæt i en praktisk aluminiumskasse.

Diamantværktøj fra Klingspor: DK 600 F Supra tørborekronen DK 600 F Supra

For at gøre diamantværktøj endnu bedre har virksomheden Klingspor udviklet og forsket. Når alt kommer til alt skal omkostningerne opvejes af en lang levetid og en ensartet kvalitet. I forbindelse med diamantslibemidler er diamanternes tilpasning, binding og sammensætning et afgørende bidrag til effektivitet og holdbarhed. Resultatet: Tørborekrone DK 600 F Supra fra Klingspor er ikke uden grund et af de bedste produkter i sin klasse på verdensplan. Den er meget effektiv og derfor yderst økonomisk.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.