DK 600 F Supra sæt Tørborekrone-sæt til Fint stentøj, Fliser, Kakler

Velegnet til tør brug
Egenskaber
Klasse Supra
Udførelse vakuumloddet
Materialer
Fint stentøj
Fliser
Kakler

Præcise huller i porcelæn og stentøj: 6-delt DK 600 F Supra tørborekroner

De forskellige tørboresæt fra DK 600 F Supra-sættet skærer præcist i de hårdeste mineralske materialer. De er primært velegnede til bearbejdning af

  • porcelæn og stentøj,
  • fliser eller
  • klinker.

6, 8, 10 eller 12 mm dyvler giver et meget godt greb i de præcise huller. For fliselægning, vedligeholdelsesarbejdere eller generelt i byggebranchen er sættet en nyttig hjælp, når det drejer sig om at føre kabler sikkert igennem.

6-delt DK 600 F Supra tørborekrone sæt - fremragende boring med vinkelsliberen

DK 600 F Supra tørkernebor skærer let igennem hårdt porcelæn, sten og fliser. Der er ikke behov for vandkøling. Hastigheder på op til 13.300 omdrejninger pr. minut er muligt uden problemer. Den fremragende ydelse muliggør god fremføring og præcis centrering på fri hånd. Et let tryk er tilstrækkeligt til, at diamantbor af høj kvalitet kan arbejde sig jævnt gennem materialet. Resultatet er rene kanter og præcise huller. Der er ingen revner, sprængninger eller sprækker. Den dyre udskiftning af enkelte fliser behøver man ikke længere at frygte. Til brug med boremaskinen tilbyder Klingspor et fremragende alternativ: Diamantborene i DB 600 F Supra-serien er beregnet til diametre fra 6 til 14 mm. Et velassorteret sæt er også tilgængeligt her.

Et must for fliselæggere: Medetenkelt greb er alt ved hånden

Diamantborene i det 6-delte sæt er ideelle til en klar og hurtig arbejdsforberedelse: De hyppigst nødvendige borestørrelser er tilgængelige i ét håndtag - uden tidskrævende søgning. Hvis forholdene på byggepladsen er anderledes end forventet, er alle vigtige størrelser straks tilgængelige. I den praktiske og robuste aluminiumskuffert er diamantværktøjet godt beskyttet mod stød. De hyppigt anvendte diametre 6 mm og 8 mm er også tilgængelige i dobbeltudgave: Hvis et af værktøjerne er ved at blive brugt intensivt, er der en erstatning til rådighed for en sikkerheds skyld.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.