DK 612 B Supra Borekrone R ½” udvendigt gevind til Beton

Velegnet til våd brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering standard
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Beton
Anvendelsesområder
Betonfabrikker
Opførelse af høje bygninger
Varme, sanitær

Diamantværktøj DK 612 B Supra - det holdbare bor R ½"

Borekrone R ½" DK 612 B Supra fra Klingspor er velegnet til boring i forskellige mineralske materialer.

Den Borekrone R ½" DK 612 B Supra skærer især beton ubesværet og præcist. Dens fremragende holdbarhed og meget gode ydeevne gør den til en stærk partner inden for anlægs- og vejbyggeri. Borekrone R ½" DK 612 B Supra opfylder alle krav til professionel brug.

Borekrone R ½" DK 612 B Supra - for et fremragende resultat

Den Borekrone R ½" DK 612 B Supra har en høj aggressivitet. Den er beregnet til elektriske boremaskiner i kombination med en borestander. Dette sikrer en god føring og sikkerhed selv ved store diametre. Den førsteklasses forarbejdning og den ideelle tilpasning af diamantslibekornene muliggør en høj skærehastighed og værktøjslevetid: Tag-segmenterne er meget velegnede til hurtig skæring og imponerer med deres over gennemsnitslige slidstyrke. Skulle det alligevel blive nødvendigt, kan der hos Klingspor fås passende erstatningssegmenter til Borekronen R ½" DK 612 B Supra. På denne måde kan den sædvanlige Klingspor-kvalitet opretholdes, uden at det er nødvendigt at udskifte det komplette værktøj. Borekronen R ½" DK 612 B Supra opfylder sikkerhedsstandarden EN 13236.

Diamantværktøj - Klingspor-forskningens kæphest

Ingeniørerne hos Klingspor har arbejdet intensivt på at forbedre diamantværktøjet. Borekrone R ½" DK 612 B Supra er også baseret på moderne teknologi, hvilket gør det til et af de bedste værktøjer i denne kategori på verdensplan.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.