DK 654 B Supra Borekrone 1 ¼” UNC indvendigt gevind til Beton

Velegnet til våd brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering standard
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Beton
Anvendelsesområder
Betonfabrikker
Opførelse af høje bygninger
Varme, sanitær

Høj aggressivitet: Borekrone R 1¼" UNC DK 654 B Supra til beton

Den Borekrone R 1¼" UNC DK 654 B Supra fra Klingspor er ideelt egnet til hurtig boring i mineralske materialer, især til

  • Beton.

Med sin høje ydeevne og robusthed er Borekronen R 1¼" UNC DK 654 B Supra et uundværligt værktøj i anlægs- og vejbyggeri. Diamant-slibemidlerne af høj kvalitet fjerner betonen jævnt og let.

Borekrone R 1¼" UNC DK 654 B Supra: Meget hurtigt snit - lang levetid

Den Borekrone R 1¼" UNC DK 654 B Supra borer pålideligt og hurtigt i beton. Den førsteklasses aggressivitet sikrer en god førbarhed uden overflødig indsats. På grund af den lange levetid er kerneboret ideelt velegnet til kontinuerlig brug på byggepladsen. Den kan spændes fast i mange elektriske eller hydrauliske maskiner med 1¼" gevind - hertil skal der anvendes en borestander. Selv ved store huldiametre på op til 300 millimeter er den nødvendige arbejdssikkerhed garanteret i fuldt omfang. Kerneboret opfylder den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236. Alternativt til model DK 654 B Supra fås model DK 612 B Supra med en ½"-gevindoptagelse og en diameter på op til 200 millimeter. Til kontinuerlig brug under de mest ekstreme forhold fås model DR 912 B Special til huldiametre på op til 52 millimeter.

Kraftfulde diamantværktøjer til de højeste krav

I flere års forskning har Klingspor været i stand til at øge diamantværktøjernes ydeevne betydeligt. Hvis tagsegmenterne bliver beskadiget, tilbyder Klingspor de passende reservedele: Med udskiftningssegmentet DE 600 B kan de enkelte segmenter fornyes på kort tid.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.