DR 912 B Special Borekrone R ½” udvendigt gevind til Beton

Velegnet til våd brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Special
Segmentering standard
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Beton
Anvendelsesområder
Fliselægger
Opførelse af høje bygninger
Varme, sanitær

Borekrone DR 912 B Special til beton

Den Borekrone R ½'' DR 912 B er et diamantværktøj i en særlig ydelsesklasse til bearbejdning af armeret beton. Produktets fordele er bl.a. hurtigt arbejde og høj aggressivitet. Det gør det muligt at udføre professionelt arbejde på kortest mulig tid. Professionelle brugere sætter lige så stor pris på dette som den erfarne gør-det-selv-arbejder. Klingspor tilbyder værktøjet i forskellige udgaver, der passer til ethvert formål. Hertil hører bor med forskellige diametre. Borene er velegnede til brug i borestanderen eller til frihåndsbrug. Styrkerne ved dette diamantværktøj omfatter også det brede anvendelsesområde. Det er velegnet til

  • bygningskonstruktion,
  • anlægsarbejde og
  • vejbygning.

Hurtig skæring - lang levetid

Den, der vælger DR 912 B Special-kerneboret, nyder godt af et ægte højtydende produkt til krævende opgaver. Special-produktserien henvender sig til brugere, der ønsker at skære materialer med maksimal hårdhed og stiller de højeste krav til deres værktøj med hensyn til ydeevne og pålidelighed. I praksis resulterer dette i et hurtigt snit og en lang levetid for værktøjet. Dette hjælper med at klare krævende opgaver.

Produkt med høj sikkerhedsstandard

Klingspor tilbyder et højt sikkerhedsniveau med Borebit R ½" DR 912 B Special. Regelmæssige produktionskontroller, uafhængige produkttests og certificeret kvalitetsstyring bidrager til et højt sikkerhedsniveau i brug. Dette gælder for alle diamantværktøjer i Klingspors sortiment. Desuden er der garanti for overholdelse af den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.