Børster

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Børster
Diameter/mm
Bredde/mm
Længde/mm
Skaftdiameter/mm
Hul/mm
Besætningshøjde
Nyttelængde
Trådlængde
Trådstyrke
Optag
Finhedsgrad
Kropsmateriale
Konstruktionsform
Korntype
Antal knuder
Trådmateriale
Antal rækker

Brug stålbørsterne fra Klingspor til afgratning, rengøring og til at give struktur

Klingspors stålbørster anvendes til en lang række forskellige bearbejdningsopgaver inden for stål og rustfrit stål. En væsentlig fordel ved en stålbørste i forhold til slibemidler er, at børsten kun arbejder på overfladen af emnet uden at ændre formen af det emne, der skal bearbejdes. Denne fordel er særlig vigtig ved bearbejdning af ultra-tynde metalplader. Klingspors udvalg af stålbørster er omfattende, og designet til de meget forskellige bearbejdningsopgaver, materialer og maskiner.

Klingspor stålbørster er et særligt populært valg til følgende typer applikationer:

  • Rengøring af svejsesømme og overflader(fjernelse af rust, afkalkning og maling)
  • Afgratning af skærekanter
  • Strukturering af overflader(mat, satineret eller ru overflade)

Forskellige versioner til det perfekte resultat

Rundbørster er ideelle til klargøring og efterbehandling af svejsesømme, afgratning og rensning af skærekanter, hjørner og vinkler, mens tallerkenbørster garanteret arbejder med stor præcision, selv på svært tilgængelige områder.

De kopformede børster fra Klingspor er et særligt godt valg til effektiv fjernelse af rust, maling eller svejsestænk på store overflader. Du kan også bruge kopbørster til at målrette specifikke områder på dit arbejdsemne som forberedelse til maling.

Vores penselbørster bruges hovedsageligt til arbejde på indersiden af rør, borehuller og fordybninger. I disse typer af anvendelser skiller BPS 600 Z sig ud med den fremragende børsteevne, som skyldes dens knyttede tråde, mens BPS 600 W viser sig at være ideel til efterbehandling og fjernelse af mindre grater i rør og borehuller.

Udvalget af disse produkter suppleres af håndbørster. Klingspor tilbyder disse håndbørster både med træskaft og med et ergonomisk formet plastikskaft. Desuden kan kunderne også vælge klassiske V-formede håndbørster og tændrørsbørster, som begge fås med forskellige børstematerialer.