Børster

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Børster
Diameter/mm
Bredde/mm
Længde/mm
Skaftdiameter/mm
Boring/mm
Besætningshøjde
Nyttelængde
Trådlængde
Trådstyrke
Optag
Finhedsgrad
Kropsmateriale
Konstruktionsform
Korntype
Antal knuder
Trådmateriale
Antal rækker

Brug trådbørsterne fra Klingspor til afgratning, rengøring og strukturering

Klingspors trådbørster anvendes til en lang række forskellige bearbejdningsopgaver inden for stål og rustfrit stål. En væsentlig fordel ved en trådbørste i forhold til slibemidler er, at børsten kun arbejder på overfladen af emnet uden at ændre formen af det emne, der skal bearbejdes. Denne fordel er særlig vigtig ved bearbejdning af ultra-tynde metalplader. Klingspors udvalg af trådbørster omfatter et omfattende sortiment af produkter, der er designet til de mest forskellige bearbejdningsopgaver, materialer og maskiner.

Klingspor trådbørster er et særligt populært valg til følgende typer applikationer:

  • Rengøring af svejsesømme og overflader (fjernelse af rust, afkalkning og afmaling)
  • Afgratning af skærekanter
  • Strukturering af overflader (mat, satin eller ru overflade)

Forskellige versioner for det perfekte resultat

Hjulbørster er ideelle til forberedelse og efterbehandling af svejsesømme, afgratning og rengøring af skærekanter, hjørner og vinkler, mens skråbørster garanteret arbejder med stor præcision, selv på svært tilgængelige områder.

De bægerformede børster fra Klingspor er et særligt godt valg til effektiv fjernelse af rust, maling eller svejsestænk fra store overflader. Du kan også bruge bægerformede børster til at målrette specifikke områder på dit arbejdsemne som forberedelse til maling.

Vores endebørster bruges hovedsageligt til arbejde på indersiden af rør, borehuller og fordybninger. I disse typer af anvendelser skiller BPS 600 Z sig ud med den fremragende børsteevne, som den skyldes sine knyttede tråde, mens BPS 600 W viser sig at være ideel til efterbehandling og fjernelse af mindre grater i rør og borehuller.

Udvalget af disse produkter suppleres af håndholdte børster. Klingspor tilbyder disse håndbørster både med træskaft og med et ergonomisk formet plastikskaft. Desuden kan kunderne også vælge klassiske V-formede kradsbørster og tændrørbørster, som begge fås med forskellige børstematerialer.