Diamantskæreskiver

Arbejdsområder
Materiale
Maskine
Anvendelsesområder
Produktgruppe
Diamantskæreskiver
Teknologi
Diameter/mm
Bredde/mm
Tykkelse/mm
Hul/mm
Segmentbredde/mm
Segmenthøjde/mm
Finhedsgrad
Kantudførelse
Konstruktionsform
Korntype
Udformning
Maskintype

Klingspor diamantskæreskiver - Udviklet i Tyskland - fremstillet i Europa

Diamantskæreskiver fra Klingspor-serien er meget højtydende værktøjer. Med disse skæreskiver får den professionelle bruger det rigtige skæremiddel med optimale egenskaber til alle opgaver. Der er garanti for korte skæretider og lav gratdannelse. Det sætter fagmanden i industrien, og på byggepladsen pris på og hobbybrugeren nyder godt af, at han kan gennemføre sine forskellige projekter bedre end nogensinde før. Klingspor diamantskæreskiver er det bedste valg, fra skæring af fliser til beton, alle opgaver er nemme at udføre.

De hårdeste skæreskiver til alle gængse værktøjer

Diamantskiven giver den bedste skæreydelse. Fordi diamant er ekstremt hårdt og skarpt og sikrer konsekvent højkvalitetsresultater. Klingspor-serien omfatter diamantskæreskiver til vinkelslibere, motorafskæringsmaskiner og bordsave, visse skæreskiver kan bruges på standard gulvsave.

Klingspor diamantskæreskiver skærer ethvert materiale

Ved et kig rundt i Klingspor-sortimentet, vil du hurtigt opdage, at der findes små og store diamantskæreskiver til ethvert behov. Med disse højkvalitets skiver kan materialer som f.eks

 • Beton,
 • klinker,
 • kalksandsten,
 • afretningslag,
 • slibende materialer,
 • granit,
 • fliser,
 • mørtelfuger,
 • ildfaste mursten,
 • asfalt,
 • frisk beton og
 • andre byggematerialer

skæres pålideligt og sikkert. Og det inden for meget kort tid. Enhver, der vælger Klingspor diamantskæreskiver, vil nyde godt af høj aggressivitet og en enestående levetid ved arbejde på alle materialer

Det afhænger af den rigtige gearing

En af styrkerne ved Klingspor-serien er dens mangfoldighed. Klingspor ved, at brugerne bliver konfronteret med en lang række problemer i praksis. Af denne grund tilbyder Klingspor sine diamantskæreskiver med forskellige fortandinger 

Det rigtige valg til universelle anvendelser er for eksempel standardfortandingen, som giver en god tilspænding og udviser god skæreadfærd. Turbofortandingen er velegnet, når jævnt løb og særligt rene skær er vigtigt. Diamantskæreskiver med lukket kant giver også rene skærekanter og anbefales til præcist arbejde. 

Skæreskiver med turbosegmenter kombinerer mange af de nævnte fordele i ét produkt: de arbejder jævnt, skærer rent og hurtigt. Derudover har de en lang levetid. Skiver med korte tænder overbeviser til gengæld med deres særligt rene skærekanter. 

Hvis du værdsætter en høj tilspænding, bør du købe en skive med brede tænder. Tættandede skiver kører derimod meget glat. Koniske segmenter understøtter jævn kørsel. Det omfattende udvalg afrundes af diamantskæreskiverne med kernebeskyttelsessegmenter. Disse og hammersegmenterne giver optimal beskyttelse af klingen. Skiver med Detenso-kerne reducerer derimod støj effektivt. En korrugeret kerne kan yderligere forbedre værktøjets levetid og spåntagning. 

Udviklet i Tyskland, fremstillet i Europa

Klingspor har fuld kontrol over alle processer i fremstillingen af ​​sine produkter. Dette har gjort Klingspor til verdens førende producent af skære- og slibemidler. Klingspor diamantskæreskiver er designet i forsknings- og udviklingsafdelingen på hovedfabrikken i Haiger (Tyskland). Til udviklingen af ​​nye skæreskiver er Klingspor afhængig af avancerede maskiner og fremragende udstyrede laboratorier. Her arbejder vi hver dag på konstant at forbedre funktionen og sikkerheden af ​​diamantskæreskiverne. Produktionen finder sted i den ultramoderne maskinpark i Klingspor’s produktionsanlæg i Lviv, det vestlige Ukraine. En fuldstændig kontrol over alle produktdetaljer garanterer, at hver diamantklinge leveres i den bedste kvalitet.