DT 300 F Extra Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Fliser, Kakler

Velegnet til våd og tør brug
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering Lukket kant
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Fliser
Kakler
Anvendelsesområder
Fliselægger
Køkkeninstallatør
Varme, sanitær

Diamantskæreskive DT 300 F Extra

Denne diamantskæreskive af høj kvalitet er velegnet til alle brugere, der sætter pris på professionelt værktøj, men som ikke bruger det dagligt. Skivens lukkede kant muliggør præcist arbejde. Dette gør det muligt for enhver at fremstille rene og spånfrie kanter. Skæreskiven er optimeret til arbejde på

  • fliser og
  • fliser

. Med en medium aggressivitet og levetid er diamantskive DT 300 F Extra en attraktiv kvalitetsskive til lejlighedsvis brug.

Fordelene ved diamantskæreskiven DT 300 F Extra

Gennem konstant forskning, udvikling og afprøvning optimeres Klingspor-diamantværktøj løbende. Resultatet er Rene og udbrydningsfrie kanter ved skæring. Dette er et afgørende kriterium, især ved bearbejdning af fliser og klinker. Virksomheden Klingspor er medlem af oSa-foreningen. Dette er en sammenslutning af virksomheder, der fremstiller slibe- og skæreværktøjer. De har udviklet produkt- og testretningslinjer, der går videre end de europæiske sikkerhedsstandarder. Desuden opfylder skiverne standarden EN 13236. Brugeren kan derfor være sikker på, at han med Diamantskæreskiven DT 300 F Extra køber et produkt, der er absolut sikkert, når det anvendes korrekt.

Sådan bruger du DT 300 F Extra diamantskæreskiven korrekt

diamantskæreskiven er beregnet til skæring af fliser, kakler. Den må ikke anvendes til sideslibning. Skæreskiven skal kontrolleres for skader før opspænding, kun ubeskadigede skiver må anvendes. Vær desuden opmærksom på pilen på skiven, som angiver kørselsretningen, når du spænder den. Det skal være muligt at fastspænde skæreskiven uden at anvende for stor kraft. Under alle omstændigheder skal vinkelsliberens beskyttelsesskærm anvendes. Inden det egentlige arbejde påbegyndes, skal skæreskiven køre i tomgang i ca. 30 sekunder for at kontrollere, at den er korrekt fastspændt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.