DT 300 F Extra Store diamantskæreskiver til Fliser, Kakler

Velegnet til våd og tør brug
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering Lukket kant
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Fliser
Kakler
Anvendelsesområder
Fliselægger
Have- og landskabsanlæg

Klingspor DT 300 F Extra - en diamantskive til skæring af fliser

Med diamantskive DT 300 F Extra kan du skære

  • fliser og
  • klinker

til det ønskede format på en bordsav. Standardværktøjet med lukket kant sikrer udbrydningsfri og rene snitkanter. Det er desuden kendetegnet ved et godt pris-ydelsesforhold. Det leveres med en reduktionsring. Dermed kan det 30 millimeter store hul reduceres til en diameter på 25,4 millimeter. Diamant store skæreskive DT 300 F Extra kan derfor anvendes på bordsave med forskellige holdere. Som alle andre diamantprodukter fra Klingspor er den godkendt til maskiner med en maksimal effekt på 20 kW.

Extra-produktlinjen - fremragende værktøj til passende priser

Diamant store skæreskive DT 300 F Extra fra Klingspor hører til Extra-ydelsesklassen. Denne klasse omfatter produkterne fra 300-serien, som virksomheden tilbyder til særligt attraktive priser. Produkter i Extra-serien muliggør professionelle resultater, men er ikke beregnet til kontinuerlig brug. De er derfor primært det rigtige valg for gør-det-selv-entusiaster og professionelle, der lejlighedsvis skærer fliser, klinker og lignende materialer. Til daglig brug er skæreskiverne i produktserierne Supra og Special mere velegnede.

Diamantværktøj fra Klingspor - testet i henhold til de strenge oSa-specifikationer

For virksomheden Klingspor er sikkerheden af produkterne vigtig. Ud over at overholde de europæiske sikkerhedsstandarder underkaster virksomheden derfor sine diamantværktøjer test i overensstemmelse med retningslinjerne fra Organisationen for the Safety of Abrasive Tools e.V., forkortet oSa. Diamantskive med stor diameter DT 300 F Extra til fliser, klinker og andre væg- og gulvbelægninger er derfor også berettiget til at bære oSa-varemærket for produkter af særlig høj kvalitet og sikkerhed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.