DT 300 U Extra Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Byggematerialer, Beton

Velegnet til våd og tør brug
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering standard
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Anvendelsesområder
Gipsarbejde
Have- og landskabsanlæg
Opførelse af høje bygninger
Varme, sanitær

Diamantskæreskiven DT 300 U Extra fra Klingspor

Diamantskæreskiven DT 300 U Extra er et alsidigt kvalitetsprodukt og giver den bedste skæreydelse til en lang række materialer på byggepladsen. Disse omfatter

  • beton,
  • sten,
  • tagplader og
  • natursten.

På grund af det brede anvendelsesområde er skæreskiven velegnet til bl.a. bygningskonstruktion, anlægsarbejde og vejbygning. Men Klingspor-produktet er også ideelt til gartner- og landskabsarkitektur, byggepladser og andre håndværksvirksomheder.

Kraftig Klingspor-kvalitet til professionelle og gør-det-selv-folk

DT 300 U skæreskiven hører til i ydelsesklassen Extra. Det betyder, at den opfylder de høje, professionelle krav til et uovertruffent pris/ydelsesforhold. Ud over professionelle kan også hobbyhåndværkere få glæde af produktet, da det garanterer en ensartet kvalitet, også selv om skiven ikke er i kontinuerlig brug.

God skæreevne takket være standardfortanding

Standardfortandingen fra Klingspor har bevist sit værd i diamantskæreskiverne. Segmenternes placering sikrer en god fremføring og optimal skæreydelse med en meget lang levetid. Dette betaler sig især ved bearbejdning af de forskellige byggepladsmaterialer, men også andre mineralske materialer som f.eks. natursten, granit eller skifer. Kernen er perfekt tilpasset segmenterne i skæreskiven - maksimal ydeevne i hele levetiden er således garanteret.

Højeste sikkerhed gennem testet kvalitet

Alle Klingspor-produkter opfylder de nyeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Virksomhedens mangeårige forsknings- og udviklingsarbejde har hjulpet Klingspor med at opnå en betydelig forøgelse af ydeevnen på sine diamantværktøjer. Både hobbyhåndværkere og professionelle håndværkere stoler på den høje kvalitet af værktøj fra Klingspor.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.