DT 300 U Extra Store diamantskæreskiver til Byggematerialer

Velegnet til våd og tør brug
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering standard
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Anvendelsesområder
Brolægningsvirksomheder
Entreprenør
Have- og landskabsanlæg
Opførelse af høje bygninger

Stor diamantskæreskive DT 300 U Extra

Med kvalitetsmærkningen Extra er denne skæreskive ideel til have- og anlægsbyggeri, byggepladser. Den opfylder høje professionelle krav, men er ikke beregnet til kontinuerlig daglig brug. Denne store diamantskæreskive giver derfor god værdi for pengene. Den er særlig velegnet til bearbejdning af

  • byggepladsmaterialer,
  • natursten,
  • beton og
  • belægningsplader.

standardfortanding sikrer ideel skæreadfærd ved god fremføringshastighed.

Andre egenskaber ved DT 300 U ekstra stor diamantskæreskive

De store diamantskæreskiver fremstilles internt hos Klingspor. Det betyder, at kerner og segmenter på skæreskiverne kan tilpasses optimalt til hinanden. Dette fører til maksimal ydelse inden for det respektive anvendelsesområde. Virksomheden Klingspor lægger stor vægt på størst mulig sikkerhed ved bearbejdning af byggepladsens materialer. Derfor bliver store diamantskæreskiver regelmæssigt testet i henhold til de strenge oSa-retningslinjer. Desuden er der garanti for overholdelse af den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236. DT 300 U Extra skæreskive kan anvendes i både hånd- og bordrundsave.

Vigtige oplysninger om brugen af diamantskæreskiver

For at sikre, at brugeren til enhver tid har alle vigtige oplysninger ved hånden, er de trykt på forsiden af den store diamantskæreskive. Farvekoden giver oplysninger om de materialer, der kan bearbejdes med denne skive - i tilfælde af byggepladsmaterialer (universal) er det f.eks. farven hvid. Der er også en pil på produktet, der angiver skæreskivens kørselsretning. Det er vigtigt, at brugeren overholder denne for at sikre, at skiven fungerer korrekt. Der er to andre angivelser i den farvede bjælke på etiketten: Den maksimale arbejdshastighed er angivet i m/s, og ved siden af er den maksimalt tilladte hastighed angivet i omdrejninger pr. minut. For at sikre sin egen sikkerhed skal brugeren overholde disse to værdier. Hvis skiven anvendes ved for høj hastighed, kan den splintre og forårsage personskade.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.