DT 300 UT Extra Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Byggematerialer, Beton, Tagsten

Velegnet til våd og tør brug Turbosegmenter
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering Turbo lukket
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Tagsten
Anvendelsesområder
Entreprenør
Opførelse af høje bygninger
Tagdækkere

Diamantskæreskive DT 300 UT Extra

Diamantskæreskive DT 300 UT Extra fra Klingspor kan anvendes universelt og giver mange fordele og er den ideelle all-rounder til taglæggere**. Ved brug af dette værktøj nyder brugeren godt af

  • god skæreydelse,
  • rene og udslagsfrie skærekanter og
  • et godt pris/ydelsesforhold.

Turbofortandingen af diamantskæreskiven, hvor kanten er lukket, sikrer en jævn kørsel og muliggør dermed en præcis og ren bearbejdning af mineralske materialer.

Ideel til byggepladsen

diamantskæreskiven DT 300 UT Extra er det ideelle værktøj til byggepladsen og skærer byggepladsmaterialer af alle slags incl. beton og tagsten. Den er også velegnet til brug i gør-det-selv-branchen og til alle brugere, der stiller professionelle krav til deres værktøj. Ved brug imponerer skæreskiven fra Klingspor 300 Extra-serien med sin middelaggressivitet med gode bearbejdningstider og en god levetid. diamantskæreskiven er beregnet til brug på vinkelsliberen og fås i forskellige diametre, afhængig af diameteren skal den maksimalt tilladte hastighed overholdes. Anvendelsesområder samt sikkerhedsanvisninger, maksimal arbejdshastighed, sikkerhedsstandarder, maksimalt tilladte hastighed og produktlinjetype og andre nyttige oplysninger findes på produktmærkningen direkte på skæreskiven.

Testet sikkerhed fra Klingspor

Klingspor-diamantværktøjer bliver hele tiden videreudviklet og perfektioneret; på grund af den interne produktion er kernen og segmenterne nøje afstemt af hinanden og tilbyder dermed den maksimale ydelse til den pågældende anvendelse. Alle Klingspor-diamantskæreskiver er testet efter de strenge kriterier fra oSa og giver brugeren et højt sikkerhedsniveau ved brug. Desuden opfylder de specifikationerne i EN 13236.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.