DT 310 UT Extra Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Byggematerialer, Beton, Tagsten

Velegnet til våd og tør brug Turbosegmenter
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering Turbo lukket
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Tagsten
Anvendelsesområder
Entreprenør
Opførelse af høje bygninger
Tagdækkere

Diamantskæreskive DT 310 UT Extra - Allrounder til byggepladsen

Diamantskæreskiven Diamantskive DT 310 UT Extra fra Klingspor er ideel til arbejde på byggepladsen og kan anvendes universelt og giver en god skæreydelse med et godt pris-ydelsesforhold. Skæreskiven af høj kvalitet skærer pålideligt og præcist

  • byggepladsmaterialer,
  • beton og
  • tagsten.

Diamantværktøjet fra ydelsesklassen Extra er særligt velegnet til tagdækkere og kan også anvendes i gør-det-selv-branchen til skæring af en lang række materialer.

Turbo-fortanding for rene kanter

Diamantskæreskiven til vinkelslibere har turbo-fortanding for at sikre en jævn kørsel under arbejdet og pålideligt rene skærekanter. Kanten på diamantskæreskiven er lukket og er derfor ideel til skæring af ler og tagsten. Som alle værktøjer fra Extra-produktserien tilbyder DT 310 UT Extra-skæreskiven mærkevarekvalitet til en attraktiv pris. Den er velegnet til brugere, der lægger vægt på professionel kvalitet, men som ikke bruger værktøjet i kontinuerlig drift. Diamantværktøjet fra Klingspor er testet i henhold til de strenge krav i oSa og EN 13236-retningslinjerne og garanterer et højt sikkerhedsniveau under brug.

Aggressivitet og standtid i perfekt forhold

diamantskæreskiven DT 310 UT Extra har en middelhøj aggressivitet og en god standtid. Det gør den økonomisk at anvende, især hvis den anvendes inden for det tilladte hastighedsområde. Dette varierer afhængigt af diameteren og falder med størrelsen af skæreskiven. Alle vigtige oplysninger om korrekt anvendelse, maksimal arbejdshastighed, omdrejningsretning, maksimal tilladte hastighed eller produktlinjen findes direkte på Diamantskæreskiven DT 310 UT Extra.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.