DT 310 UT Extra Store diamantskæreskiver til Byggematerialer, Beton

Velegnet til våd og tør brug Turbosegmenter
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering Turbo lukket
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Anvendelsesområder
Brolægningsvirksomheder
Entreprenør
Have- og landskabsanlæg
Opførelse af høje bygninger

Stor diamantskæreskive DT 310 UT Extra

Diamantskæreskiven DT 310 UT Extra anvendes ofte på byggepladser, især af taglæggere. Den kan anvendes universelt, f.eks. til bearbejdning af

  • beton,
  • tagsten og
  • andre byggematerialer.

Den store skæreskive kan anvendes på benzindrevne maskiner samt på bordsave. DT 310 UT Extra fås også i mindre dimensioner til vinkelslibere. Betegnelsen Extra karakteriserer en diamantskæreskive som et professionelt værktøj med et godt pris-ydelsesforhold, som brugeren ikke har til hensigt at bruge til daglig brug.

Andre kendetegn ved den store diamantskæreskive DT 310 UT Extra

Turbofortandingen af skiven gør det muligt for brugeren at skabe rene, afslagsfrie kanter - et vigtigt kriterium f.eks. ved bearbejdning af tagsten. Tagdækkere sætter derfor stor pris på skæreskiven. Desuden gør den jævne gang på denne store diamantskæreskive arbejdet meget lettere. Da alle diamantskæreskiver kommer fra egen produktion, har Klingspor mulighed for at udøve den ønskede indflydelse på produktionsprocessen og skivernes kvalitet. Produktionen overvåges løbende i overensstemmelse med oSa retningslinjerne. Brugeren kan derfor stole på en ensartet produktsikkerhed og kvalitet. Desuden opfylder diamantskæreskiverne den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236.

Sikkerhedsanvisninger for håndtering af store diamantskæreskiver

Hvordan en stor diamantskæreskive spændes fast, skal brugeren altid kontrollere, om den er beskadiget. Beskadigede skæreskiver udgør en sikkerhedsrisiko og skal straks afhjælpes. For det andet kontrollerer brugeren ved hjælp af farvekoden, om skæreskiven er egnet til det materiale, der skal bearbejdes. Farvekoden findes på forsiden af skiven. Der findes også oplysninger om den maksimale arbejdshastighed og den maksimale omdrejninger, der må anvendes. Begge angivelser findes i en farvet stribe til højre og venstre for hullet. Endelig er der på skiven trykt piktogrammer. De giver oplysninger om, hvilke personlige værnemidler brugeren skal bruge. Da flyvende gnister og slibestøv ikke kan undgås ved brug af skæreskiver, er det obligatorisk at anvende passende beskyttelsesudstyr under arbejdet.