DT 350 A Extra Store diamantskæreskiver til Asfalt, Sandsten

Velegnet til våd og tør brug Skråt beskyttelsessegment Detailvisning Skråt beskyttelsessegment Ingen undercutting-effekt lasersvejst
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering bredt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Asfalt
Sandsten
Anvendelsesområder
Anlæg af fundament
Rørledningskonstruktion
Tømmerpladser
Vejanlæg

Diamantskæreskive DT 350 A Extra - Store skæreskiver til store krav

Diamantskæreskiven DT 350 A Extra er udviklet til asfalt, sandsten og andre hårde materialer. Den er kendetegnet ved

  • aggressiv slibeadfærd,
  • lang levetid,
  • høj ydelse og et
  • fremragende pris/ydelsesforhold

. På grund af sine særlige egenskaber er den særlig velegnet til brug på Benzinfræser og gulvfræser 10 kW og lignende værktøjer. DT 350 A Extra skæreskiven har beskyttelsessegmenter, som giver optimal beskyttelse af hovedklingen og forhindrer underskæringer.

Diamantskæreskive med store diametre

Klingspor tilbyder Diamantskæreskiven DT 350 A Extra som en stor skæreskive med forskellige diametre. På grund af skæreskivens størrelse udføres arbejdet i asfalt, sandsten, gasbeton og andre hårde materialer hurtigt og effektivt, selv ved store materialetykkelser. Ved brug af skæreskiver med forskellige diametre skal du være opmærksom på, at kun lavere hastigheder er tilladt ved brug af store skæreskiver. Derfor skal den maksimalt tilladte hastighed altid overholdes, når værktøjet anvendes. Denne er angivet på etiketten i midten af skæreskiven. Her finder du også yderligere oplysninger om den maksimale omdrejningshastighed, de materialer, som skæreskiven er egnet til, og meget mere.

Diamantskæreskiver holder ikke ubegrænset

For at sikre arbejdssikkerheden ved håndtering af slibeudstyr er det nødvendigt at foretage en visuel inspektion før hver brug af en skæreskive. Dette er den eneste måde at udelukke muligheden for at anvende et værktøj, der allerede er beskadiget. En diamantskive med revner eller brud udgør en stor risiko for ulykker. Derfor bidrager korrekt opbevaring af skæreskiverne også til brugerens sikkerhed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.