DT 350 AB Extra CEVOLUTION Store diamantskæreskiver til Asfalt, Beton

Velegnet til våd og tør brug Skråt beskyttelsessegment Detailvisning Skråt beskyttelsessegment Ingen undercutting-effekt 12 mm Segmenthøjde lasersvejst
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering bredt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Asfalt
Beton
Anvendelsesområder
Anlæg af fundament
Have- og landskabsanlæg
Rørledningskonstruktion
Tømmerpladser
Vejanlæg

Diamantskæreskiven DT 350 AB Extra CEVOLUTION til mange forskellige anvendelsesområder

Diamantskæreskiven DT 350 AB Extra CEVOLUTION imponerer under anvendelsen på asfalt og beton . Takket være det keramiske korn i slibesegmentet forlænges produktets levetid markant. DT 350 AB Extra CEVOLUTION imponerer med sine mange forskellige anvendelsesmuligheder. Kombiproduktet består af

  • lasersvejsede bloksegmenter,
  • Turbosegmenter samt
  • skrå beskyttelsessegmenter og egner sig derfor til alle reparationsopgaver i asfalt, beton og andre byggematerialer. Den pålidelige diamantskæreskive kan anvendes på Benzinskæremaskiner, fugeskærer 10 kW og lignende maskiner.

Keramisk korn i en diamantskæreskive?

Det synes måske lidt usædvanligt, men for udviklerne ved Klingspor er det vejen til længere levetid og hermed længere anvendelsestid for kunden. På grund af de særlige fysiske egenskaber, som stor hårdhed og god integration, sørger det særlige keramiske korn i blandingen for øget stabilitet og reduceret slid på abrasive materialer som asfalt. Samtidig understøtter det diamantens skæreeffekt. Hermed er DT 350 AB den første diamantskæreskive, som modtager det eftertragtede CEVOLUTION segl. CEVOLUTION står her, ligesom andre slibemidler i Klingspors sortiment, for en tydelig produktforbedring. Produkter med CEVOLUTION Logo indeholder keramisk slibekorn og er optimeret til det pågældende anvendelsesformål. Skæreskiven i kvalitetskategorien „Extra“ er kendetegnet ved dens aggressive slibning og skæring samt en lang levetid. Hermed sikrer den optimale arbejdsresultater under hele anvendelsestiden. Med dette kvalitetstrin er skæreskiven det rigtige valg til professionelle krav til skæreopgaver, som ikke udføres i konstant anvendelse.

Diamantskæreskiven til et bredt anvendelsesspektrum

Diamantskæreskiven DT 350 AB Extra CEVOLUTION giver mulighed for at bearbejde asfalt, beton og lignende materialer og har hermed et bredt anvendelsesspektrum inden for vejanlæggelse, bygge- og anlægsarbejde samt på byggepladser. Den er specialudviklet til anvendelser på asfalt og beton.

Arbejdssikkerhed – et vigtigt aspekt under arbejdet med skæreskiver

Da der er en risiko for tilskadekomst, der ikke må undervurderes, netop ved arbejdet med slibe- og skæremaskiner, er det vigtigt at bruge diamantskæreskiven korrekt. Alle vigtige informationer – som maksimalt omdrejningstal, maksimal arbejdshastighed og anvendelsesområde – er angivet på skæreskivernes etiket. Før anvendelsen skal alle skæreskivers tilstand kontrolleres omhyggeligt. Det er kun intakte og korrekt opbevarede skæreskiver, der har den nødvendige arbejdssikkerhed.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.