DT 350 U Extra Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Byggematerialer, Beton

Velegnet til våd og tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering standard
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Anvendelsesområder
Entreprenør
Gipsarbejde
Have- og landskabsanlæg
Opførelse af høje bygninger
Varme, sanitær

Diamantskæreskiver DT 350 U Extra til byggematerialer

Den diamantskæreskiver DT 350 U Extra er beregnet til bearbejdning af

  • byggematerialer og
  • beton

. Fokus for dette produkt er på byggepladsmaterialer, som stiller høje krav til en skæreskives ydeevne - skiven er udstyret med lasersvejsede standardsegmenter til bearbejdning heraf. Brugeren nyder godt af let, vibrationsfattig og hurtig skæring med en fremragende levetid. Takket være den anvendte standardfortanding opnår skiven en god fremføring og udviser god skæreadfærd under en lang række forhold. Som med alle produkter i Extra-ydelsesklassen nyder kunden også her godt af et optimalt pris/ydelsesforhold. Produktserien 300 henvender sig således til købere, der stiller professionelle krav til deres skæreværktøj, men som ikke bruger det i kontinuerlig drift.

Diamantskive DT 350 U Extra i forskellige udgaver

Klingspor tilbyder Diamantskive DT 350 U Extra i udgaver, der passer til enhver opgave. Skiverne er velegnede til have- og anlægsgartnerarbejde, byggepladser og mange andre områder. De kan anvendes fleksibelt på forskellige maskiner, f.eks. vinkelslibere eller gulvsave. Det giver mening at bruge den på gulvsave med en effekt på op til 20 kW. Produktet fås i forskellige diametre. Ved brug af den skal den maksimalt tilladte hastighed overholdes.

Skæreskive med høj sikkerhed

Som stiftende medlem af oSa lægger Klingspor særlig vægt på et højt sikkerhedsniveau i alle sine produkter. oSa er kompetencecentret for sikkerhed i forbindelse med slibemidler. Alle produkter underkastes grundige tests og undersøges for optimal funktionalitet og pålidelighed. Desuden opfylder skæreskiverne sikkerhedsstandarden EN 13236. Dette gælder også for Diamantskive DT 350 U Extra. For løbende at forbedre diamantværktøjernes sikkerhed og ydeevne investerer Klingspor i forsknings- og udviklingsarbejde. Dette muliggør løbende ydelsesstigninger, som den professionelle bruger nyder lige så meget godt af som gør-det-selv-folket.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.