DT 350 U Extra Store diamantskæreskiver til Byggematerialer, Beton

Velegnet til våd og tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Extra
Segmentering standard
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Anvendelsesområder
Brolægningsvirksomheder
Entreprenør
Fliselægger
Have- og landskabsanlæg
Opførelse af høje bygninger

Stor diamantskæreskive DT 350 U Extra til havearbejde, landskabspleje og byggepladser

Den store diamantskæreskive DT 350 U Extra er det ideelle valg til renskæring af byggepladsmaterialer og beton. Universalproduktet har flere fordele:

  • lasersvejste standardsegmenter
  • vibrationsfattig og hurtig skæring
  • meget god levetid
  • optimalt pris/ydelsesforhold

Skæreskiven er særligt velegnet til have- og anlægsgartnerarbejde, byggepladser og i den krævende gør-det-selv-sektor til professionelt arbejde.

Standardfortanding med god skæreadfærd

Takket være Klingspors standardfortanding med lasersvejsede standardsegmenter har den store DT 350 U-diamantskive med diamant ekstra gode fremføringshastigheder og optimal skæreadfærd. Den store skæreskive fås i forskellige diametre og tilsvarende segmentbredder. Den segmenterede kant er særligt velegnet til slibende materialer som beton eller asfalt og andre byggepladsmaterialer, der skal skæres, især i have- og anlægsgartnerarbejde eller på byggepladsen. Værktøjet bringer fortsat høj aggressivitet med en lang levetid og er dermed ideelt egnet til økonomisk brug med lave indstillingsomkostninger og -tider. For at opnå lang holdbarhed, præcist arbejde og sikker brug skal den maksimalt tilladte hastighed overholdes. Denne og yderligere oplysninger om værktøjet findes direkte på diamantskæreskiven.

Stor diamantskæreskive fra ydelsesklassen Extra

For at finde det rigtige værktøj til ethvert behov tilbyder Klingspor diamantværktøjer i tre forskellige ydelsesklasser. Ydelsesklassen Extra tilbyder mærkevarekvalitet med et godt pris/ydelsesforhold. Extra er det ideelle valg for brugere, der stiller professionelle krav til værktøjet, men som ikke ønsker at bruge det kontinuerligt. Som alle produkter i sortimentet er DT 350 U Extra store diamantskæreskiver blevet testet efter strenge kriterier og opfylder sikkerhedskravene i oSa og DIN EN 13236. dette sikrer brugeren et højt sikkerhedsniveau under brug.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.