DT 600 F Supra Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Fint stentøj, Kakler, Ovnfliser, glaserede

Velegnet til våd og tør brug
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering Lukket kant
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Fint stentøj
Kakler
Ovnfliser, glaserede
Anvendelsesområder
Fliselægger
Have- og landskabsanlæg

Diamantskæreskive DT 600 F Supra

Denne kraftfulde og pålidelige diamantskæreskive er særlig populær blandt flise- og tagdækkere til daglig brug. Med en medium aggressivitet og levetid tilbyder den et ideelt pris-ydelsesforhold. Den er særlig velegnet til bearbejdning af

  • fint stentøj,
  • fliser og
  • glaserede kakler til brændeovne.

Skæreskiven anvendes på vinkelslibere.

Andre egenskaber ved DT 600 F Supra-diamantskæreskive

Den lukkede kant på skæreskiven muliggør hurtig bearbejdning og dermed korte skæretider. Præcist arbejde med rene skærekanter gør arbejdet endnu lettere og hurtigere. Den interne produktion af diamantskiverne muliggør en optimal koordinering af kerne- og kantdesign. Dette resulterer altid i maksimal ydelse inden for det respektive anvendelsesområde. Samtidig sikrer den interne produktion en løbende kontrol i fremstillingsprocessen og dermed en konstant høj kvalitet af skiverne. Kontrollerne udføres i overensstemmelse med de strenge oSa-retsforskrifter. Derudover opfylder skiverne kravene i den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236, så brugeren kan være sikker på at erhverve skiver af højeste kvalitet til sikkert arbejde.

Brugeren kan finde disse oplysninger direkte på diamantskæreskiverne

Sikkert arbejde betyder også, at man nemt og hurtigt har de vigtigste oplysninger ved hånden. Derfor har Klingspor trykt oplysningerne direkte på forsiden af diamantskæreskiven. Den farvede mærkning giver information om det materiale, som skiven kan anvendes til. Inden skiven spændes fast i vinkelsliberen, skal brugeren altid kontrollere den for skader - f.eks. ved den lukkede kant. En beskadiget skive forhindrer præcist arbejde og udgør også en sikkerhedsrisiko. Den påtrykte pil viser straks brugeren skivens korrekte skæreretning. Andre vigtige oplysninger er den maksimale arbejdshastighed, den maksimalt tilladte hastighed og henvisningen til det nødvendige beskyttelsesudstyr. En kort prøvekørsel på ca. 30 sekunder, før arbejdet påbegyndes, viser, om skiven er korrekt fastspændt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.