DT 600 F Supra Store diamantskæreskiver til Fint stentøj, Kakler, Ovnfliser, glaserede

Velegnet til våd og tør brug
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering Lukket kant
Udførelse Sintret
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Fint stentøj
Kakler
Ovnfliser, glaserede
Anvendelsesområder
Fliselægger
Have- og landskabsanlæg

Stor diamantkæreskive DT 600 F Supra - professionel skive til stentøj og kakler

Diamantværktøj fra produktserien 600 Supra fra Klingspor er et stærkt værktøj til professionelle og er ideelt egnet til daglig brug. Den store diamantskæreskive DT 600 F Supra er ideel til professionel og præcis skæring af

  • fint stentøj,
  • fliser og
  • glaserede ovnfliser.

A lukket kant sikrer glatte og brudfri kanter til ren montering. Hver skæreskive leveres med en reduktionsring fra 30 til 24 mm til brug på forskellige maskiner (holdere).

Fliser og klinker skæres rent

Rene kanter er afgørende for at skære fint stentøj og glaserede ovnfliser for at skabe et fejlfrit produkt, når de lægges. Den lukkede kant på den store diamantskæreskive DT 600 F Supra muliggør præcist arbejde - kanterne bliver lavet rene og nøjagtigt efter mål. Skiven er velegnet til både våd- og tørskæring. Kanten og kernen på diamantskæreskiven er takket være Klingspors egen produktion optimalt tilpasset hinanden. Desuden sikrer den høje aggressivitet og levetid en lang levetid med et overbevisende pris/ydelsesforhold. Dette gør skæreskiven ideel til daglig brug. Der er et udvalg af forskellige størrelser til et skræddersyet arbejde. Alle vigtige værktøjsdata såsom produktlinje, anvendelsesområde (Klingspor-farvekodningssystem), sikkerhedsstandarder, dimensioner (i tommer og millimeter), maksimalt tilladte hastighed og omdrejningsretning er noteret på selve skæreskiven.

Testet kvalitet fra Klingspor

Den Store diamant skæreskive DT 600 F Supra er testet i henhold til DIN EN 13236 og oSa-retningslinjer. Dette sikrer de høje krav til brugerens sikkerhed. De strenge testkriterier omfatter en frivillig forpligtelse fra producenternes side, regelmæssig testning, certificeret kvalitetsstyring og dokumentation samt uafhængig produkttest, sikkerhedsrevisioner foretaget af uafhængige eksterne eksperter, regelmæssig produktionskontrol, produktovervågning og sporbarhed af hvert enkelt produkt.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.