DT 600 GU Supra Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Granit, Terazzo

Velegnet til våd og tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering standard
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Granit
Terazzo
Anvendelsesområder
Have- og landskabsanlæg
Naturstensvirksomheder

Diamantskæreskive DT 600 GU Supra

Denne diamantskæreskive er en specialist til bearbejdning af hårde stenarter som

  • granit, terrazzo og
  • andre byggematerialer,

  • som anvendes til have- og landskabsarkitektur eller til stenhuggeri. Benævnelsen Supra identificerer skæreskiven som et professionelt værktøj med et meget godt forhold mellem pris og ydelse. Det skal bemærkes, at skiven er beregnet til brug på en vinkelsliber.

Andre egenskaber ved DT 600 GU Supra-diamantskæreskiven

standardfortandingen muliggør en høj fremføring med gode skæreegenskaber. Derfor er et rent snit på alle typer granit muligt med denne diamantskæreskive. På grund af dens høje aggressivitet har den en høj skærehastighed. Samtidig har den en god levetid. Den interne produktion af skæreskiverne gør det muligt for Klingspor at garantere en ensartet høj kvalitet til den pågældende anvendelse. Kvaliteten og sikkerheden af diamantskæreskiverne overvåges løbende i overensstemmelse med oSa's retningslinjer. Desuden sikres det, at skæreskiven overholder den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236.

Vigtige sikkerhedsanvisninger for diamantskæreskiver

Alle diamantskæreskiver er forsynet med påtrykte anvisninger, som brugeren skal overholde ved bearbejdning af granit, terrazzo eller andre materialer. Dette sikrer ikke kun rent arbejde med en høj skærehastighed, men garanterer samtidig også personlig sikkerhed. Ved hjælp af farvekoden kan brugeren hurtigt se, om skiven er egnet til det materiale, der skal bearbejdes. En pil på forsiden af skiven informerer om den korrekte skæreretning. På den farvede bjælke på etiketten, til højre og venstre for hullet, er der oplysninger om den maksimale arbejdshastighed og de maksimalt tilladte omdrejninger. Ved siden af etiketten informerer sikkerhedspiktogrammer om det personlige beskyttelsesudstyr, som brugeren bør bære. Klingspor anbefaler at lade skæreskiven køre i tomgang i ca. 30 sekunder efter at have spændt den fast i vinkelsliberen. Dette er den bedste måde at se, om den er spændt korrekt fast.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.