DT 600 U Supra Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Byggematerialer, Beton, Armeret beton, Kalksandsten

Velegnet til våd og tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering Kort tand
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Armeret beton
Kalksandsten
Anvendelsesområder
Elektrikere, El-installation
Entreprenør
Gipsarbejde
Have- og landskabsanlæg
Naturstensvirksomheder
Opførelse af høje bygninger
Tømmerpladser
Varme, sanitær

DT 600 U Supra til alsidig brug

Diamantskæreskiven DT 600 U Supra er et alsidigt Klingspor-produkt, der garanterer den højeste skæreydelse til forskellige byggepladsmaterialer. Disse omfatter

  • beton,
  • gammel beton,
  • kalksandsten.

Kraftig Klingspor-kvalitet til professionelle og hobbyhåndværkere

DT 600 U hører til Klingspor Supra-ydelsesklassen. Det betyder, at den opfylder de højeste, professionelle krav til et fremragende pris/ydelsesforhold. Klingspor-produkter i Supra-ydelsesklassen er også pålidelige værktøjer, der leverer de bedste resultater selv ved daglig brug.

Bedst udstyret til forskellige anvendelsesområder

På grund af de forskellige anvendelsesområder for byggepladsmaterialer er skæreskiven velegnet til have- og anlægsgartnerarbejde, byggepladser samt til bygningskonstruktion, anlægsarbejde og vejbygning. Men også andre faggrupper har gavn af dette kvalitetsprodukt. Desuden vil amatører og hobbyhåndværkere have glæde af at bruge skæreskiven, da der ikke er noget kvalitetstab, selv om skiven ikke er i kontinuerlig brug.

Rene skærekanter takket være den korte fortanding

Den specielle Klingspor kortfortanding har altid bevist sin kunnen med diamantskæreskiver. Segmenternes placering sikrer både fremragende skæreydelse og rene skærekanter ved finslibning og skæreprocesser. Dette gælder for de forskellige byggepladsmaterialer, men også for andre mineralske materialer som f.eks. natursten eller kalksandsten. Segmenteringen er perfekt tilpasset kernen i diamantskæreskiven. Dette garanterer en ensartet ydelse uden kvalitetstab og en lang levetid.

Højeste kvalitet og testet sikkerhed

Alle Klingspor-produkter opfylder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. På hver skæreskive finder brugeren alle vigtige informationer om værktøjet. Dette omfatter også oplysninger om oSa og Euro-sikkerhedsstandarden, i henhold til hvis regler Klingspor fremstiller. Klingspors løbende forsknings- og udviklingsarbejde har bidraget til en væsentlig forbedring af kvaliteten af diamantværktøjerne.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.