DT 600 U Supra Store diamantskæreskiver til Byggematerialer, Beton, Armeret beton, Kalksandsten

Velegnet til våd og tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering Kort tand
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Armeret beton
Kalksandsten
Anvendelsesområder
Brolægningsvirksomheder
Entreprenør
Have- og landskabsanlæg
Naturstensvirksomheder
Opførelse af høje bygninger
Tømmerpladser

Stor diamantskive DT 600 U Supra

Den store diamantskive DT 600 U Supra anvendes til have- og anlægsgartnerarbejde samt på byggepladser - fagfolk sætter simpelthen pris på dette kraftfulde og pålidelige værktøj. Brugen af diamanter af høj kvalitet og andre råmaterialer af høj kvalitet resulterer i en lang levetid for skæreskiven med et fremragende pris-ydelsesforhold. På grund af den korte fortandning har skiven også en stor skæreevne og muliggør hurtig skæring med rene skærekanter gennem hårde materialer. Den store diamantskive er optimeret til bearbejdning af

  • byggeplads materialer,
  • beton,
  • armeret gammel beton og
  • kalksandsten.

Sikkerhed gennem værktøjets testede kvalitet

Hvad enten du arbejder i gartner- og anlægsgartnerarbejde, på byggepladser, som elektriker eller som blikkenslager - pålideligt og sikkert værktøj er nødvendigt for godt arbejde. Ved køb af stor diamantskæreskive DT 600 U Supra kan brugeren være sikker på at erhverve et værktøj af høj kvalitet, som er blevet testet flere gange. Klingspor producerer diamantskæreskiverne på sin egen fabrik. Det betyder, at både produktionsprocessen og skivernes kvalitet overvåges konstant. Som stiftende medlem af oSa (Organisation for Safety of Grinding Tools e.V.) er Klingspor-virksomheden meget engageret i sikkerhed. Derfor er skæreskiverne ikke kun testet i henhold til oSa's retningslinjer, men opfylder også den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236.

Informationer for sikkert arbejde

Vigtige oplysninger om brug er trykt på hver Diamant skæreskive. For at arbejde sikkert med skiven skal oplysningerne altid overholdes. En farvekode angiver, hvilket materiale skæreskiven er egnet til. For diamantskæreskiver er det vigtigt, at kørselsretningen er rigtig - dette er angivet med en pil på skiven. Desuden finder brugeren oplysninger om den maksimalt tilladte hastighed og den maksimale arbejdshastighed i den farvede bjælke på forsiden af skiven. Endelig er der piktogrammer på skiven. De angiver, hvilke personlige værnemidler brugeren skal bære under arbejdet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.