DT 602 A Supra Store diamantskæreskiver til Asfalt, Sandsten

Velegnet til våd og tør brug Bredere beskyttelsessegment detaljevisning Ingen undercutting-effekt Bredere beskyttelsessegment lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering bredt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Asfalt
Sandsten
Anvendelsesområder
Anlæg af fundament
Rørledningskonstruktion
Tømmerpladser
Vejanlæg

Stor diamantskæreskive DT 602 A Supra - specielt udviklet til asfalt

Den store diamantskæreskive DT 602 A Supra fra Klingspor er meget velegnet til at skære og separere

  • asfalt,
  • sandsten og andre
  • slibende materialer.

Den store diamantskæreskive DT 602 A Supra kan anvendes på alle konventionelle gulvsave og motorsavemaskiner. Hullet til holderen fås i forskellige diametre. Til mindre holdere kan hullet på Store diamantskæreskiver DT 602 A Supra tilpasses med reduktionsringen DZ 100 RR.

Kernebeskyttelsessegmenter for lang levetid

Ved bearbejdning af slibende materialer udsættes skivens kerne for overdreven belastning. For at beskytte bladet er Diamantskæreskiver med stor diameter DT 602 A Supra udstyret med kernebeskyttelsessegmenter. Dette forhindrer underskæringer eller afrivning af et segment. Stor diamantskæreskive DT 602 A Supra kan anvendes med en god fremføring. Den høje skærehastighed på op til 100 m/s sikrer dette. Den Store diamantskæreskive DT 602 A Supra leverer en aggressivitet over gennemsnittet og en god levetid. Ved skæring af slibende materialer som asfalt og sandsten er skæreværktøjerne normalt udsat for stort slid. Klingspor tilbyder Stor diamantskæreskive DT 602 A Supra til et overbevisende pris/ydelsesforhold. Den opfylder alle de krævede sikkerhedsforskrifter i EN 13236. Desuden har Klingspor frivilligt forpligtet sig til at overholde de strenge oSa-retningslinjer - for maksimal sikkerhed på byggepladsen.

Med gulvskæreren eller den elektriske skæremaskine: kvalitet til en fair pris

Klingspor er en af verdens markedsledere inden for slibeteknologi. På grund af egen produktion er det muligt at tilbyde slibeværktøj af høj kvalitet til en attraktiv pris. Produktion og forskning foregår udelukkende i virksomhedens egne produktionsfaciliteter. Stor diamantskæreskive DT 602 A Supra er fuldstændig kontrolleret fra råmaterialet til den færdige skæreskive. På denne måde sikrer Klingspor permanent en fremragende kvalitet.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.