DT 602 B Supra Store diamantskæreskiver til Hærdet Beton, Armeret beton

Velegnet til våd og tør brug lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering bredt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Hærdet Beton
Armeret beton
Anvendelsesområder
Have- og landskabsanlæg
Vejanlæg

Stor diamantskæreskive DT 602 B Supra - ideel til skæring af gammel beton

Ved nedrivningsarbejde og betonrenovering giver den store diamantskive DT 602 B Supra fra Klingspor de bedste resultater. Skæreskiven fra Supra-produktserien er særligt velegnet til beton med middelhøj armering og scorer med

  • god skæreadfærd,
  • høj skærehastighed og
  • god aggressivitet.

Den store diamantskæreskive skærer gammel beton med og uden armering præcist og med en høj fremføringshastighed. Den er derfor perfekt til nedrivnings- og demonteringsarbejde samt til brug ved betonrenovering eller til at lave gennembrud og åbninger i betonkomponenter.

Diamantværktøj med optimale egenskaber

Den store diamantskæreskive DT 602 B Supra, som også kan anvendes i elektrisk fugefræser, opnår takket være kort fortanding de bedste arbejdsegenskaber som f.eks. høj skæreydelse og rene skærekanter. Supra-produktserien tilbyder brugeren professionelle diamantværktøjer med et fremragende pris/ydelsesforhold. Skæreskiven er ideelt egnet til daglig brug - hvor pålidelighed og stærk ydeevne er uundværlig. Hvis de anbefalede arbejdshastigheder for de forskellige diametre overholdes, imponerer skæreskiven også med en god levetid og leverer dermed den nødvendige økonomi i brug. Alle relevante oplysninger om den korrekte anvendelse af Diamant skæreskiven med stor diameter** DT 602 B Supra findes direkte på værktøjet.

Arbejd sikkert med Klingspor-diamantskiver

Alle værktøjer fra Klingspor-sortimentet opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Produkterne overholder specifikationerne i DIN EN 13236 og de strenge sikkerhedsretningslinjer fra oSa - den frivillige sammenslutning af producenter af slibeværktøj, der er forpligtet til at overholde strenge test- og fremstillingsregler. Medlemmerne får det globalt beskyttede oSa varemærke. Certificeringen giver brugerne øget sikkerhed ved brug. Klingspor forbedrer løbende sine værktøjers ydeevne gennem forskning og udvikling. Desuden garanteres det perfekte samspil mellem kerne og segmenter i diamantværktøjerne gennem intern produktion - for maksimal ydelse til enhver tid.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.