DT 612 A Supra Store diamantskæreskiver til Asfalt, Sandsten

Velegnet til våd og tør brug Ingen undercutting-effekt Bredere beskyttelsessegment Bredere beskyttelsessegment detaljevisning lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering bredt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Asfalt
Sandsten
Anvendelsesområder
Anlæg af fundament
Rørledningskonstruktion
Tømmerpladser
Vejanlæg

DT 612 A Supra - den store diamantskæreskive til grove materialer

Den store diamantskæreskive DT 612 A Supra fra Klingspor er et produkt, der er specielt udviklet til asfalt. Med skæreskiven til grove materialer kan de forskellige byggematerialer nemt bearbejdes. Det drejer sig bl.a. om asfalt og sandsten.

Bredt anvendelsesområde for mange værktøjer

Produktet hører til i Klingspor Supra-ydelsesklassen, hvilket betyder, at det er egnet til daglig brug og giver fuld valuta for pengene. Produktserien 600 er lige så interessant for professionelle håndværkere som for gør-det-selv-folk i den private sektor. En fordel ved DT 612 A Supra er dens høje kompatibilitet med forskellige værktøjer. Uanset om det er fugefræser eller benzinskærer, kan den store diamantskæreskive fra Klingspor anvendes overalt. Den er specielt udviklet til brug på asfalt og gør det særlig godt indenfor anlægs- og vejbyggeri. Både professionelle og amatører kan regne med Klingspor-kvaliteten.

Fremragende Klingspor-kvalitet til en fair pris

Den store diamantskæreskive i høj kvalitet har effektive kernebeskyttelsessegmenter, der sikrer en lang levetid. Mange års forsknings- og udviklingsarbejde har bidraget til, at Klingspors produkter har opnået fremragende kvalitetsstandarder. Segmenteringen af diamantkornet med kernebeskyttelsessegmenter sikrer en ekstremt lang levetid meden konstant kvalitet. Skæreskiven fås i diametre fra 300 til 500 mm med et hul på 25,4. Afhængigt af skivens diameter er den beregnet til op til 6.400 omdrejninger pr. minut.

Sikkerhedsstandard i henhold til den europæiske standard

Klingspor-produkter opfylder altid de nyeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Alle skæreskiver er underlagt de strenge krav i oSa's retningslinjer og den europæiske sikkerhedsstandard EN 13236.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.