DT 612 AB Supra Store diamantskæreskiver til Asfalt, Beton

Velegnet til våd og tør brug Bredere beskyttelsessegment detaljevisning Ingen undercutting-effekt Bredere beskyttelsessegment lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering bredt fortandet
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Asfalt
Beton
Anvendelsesområder
Anlæg af fundament
Have- og landskabsanlæg
Rørledningskonstruktion
Tømmerpladser
Vejanlæg

Stor diamantskæreskive DT 612 AB Supra

Den store diamantskæreskive DT 612 AB Supra skærer let gennem asfalt, beton og andre hårde materialer. Den er beregnet til brug på maskiner som fugefræser og benzinfræser. Det fremtrædende træk ved dette produkt er kernebeskyttelsessegmenterne, som sikrer optimal beskyttelse af hovedskiven selv under høje belastninger. Skærebladet har også andre vigtige egenskaber som

  • en høj aggressivitet,
  • en lang levetid og
  • en god skærehastighed.

I professionel brug kan Stor diamantskæreskive DT 612 AB Supra overbevise selv den mest krævende bruger. Klingspor tilbyder produktet i forskellige diametre, så det passer til ethvert behov. Der er også forskelle i størrelsen af hullet og segmentbredden. Desuden skal man være opmærksom på overholdelse af den tilladte hastighed. Dette sikrer den bedste ydelse i praksis og den højest mulige sikkerhed.

Produkt med højt sikkerhedsniveau

Med Stor diamantskæreskive DT 612 AB Supra nyder brugeren godt af et højt sikkerhedsniveau. Klingspor er et af de stiftende medlemmer af oSa, som definerer retningslinjer for sikkerheden ved slibemidler og skæreskiveprodukter. Den Store diamantskæreskive DT 612 AB Supra er blevet grundigt testet for sikkerhed i henhold til disse retningslinjer. I praksis betyder det større sikkerhed for brugeren. Desuden er diamantværktøjet fremstillet i overensstemmelse med EN 13236, den relevante europæiske sikkerhedsstandard.

Bedste ydelse til daglig brug

I Supra-ydelsesklassen tilbyder Klingspor med Diamantskæreskiven med stor diameter DT 612 AB et professionelt værktøj med et fremragende pris/ydelsesforhold. Produktet henvender sig således til kunder, der søger en pålideligt arbejdende skæreskive med høj ydeevne. Klingspor investerer meget i forsknings- og udviklingsarbejde for at kunne opnå kontinuerlige ydelsesstigninger i sine produkter, som brugerne nyder godt af i deres daglige arbejde.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.