DT 612 UT Supra Diamantskæreskiver til vinkelsliber til Byggematerialer, Beton, Armeret beton, Kalksandsten

Turbosegment
Velegnet til våd og tør brug Turbosegmenter 12 mm Segmenthøjde lasersvejst
Egenskaber
Klasse Supra
Segmentering Turbo
Udførelse lasersvejst
Aggressivitet
Standtid
Materialer
Byggematerialer
Beton
Armeret beton
Kalksandsten
Anvendelsesområder
Elektrikere, El-installation
Entreprenør
Gipsarbejde
Have- og landskabsanlæg
Opførelse af høje bygninger
Tømmerpladser
Varme, sanitær

Diamantskæreskive DT 612 UT Supra til vinkelsliber

Diamantskæreskive DT 612 UT Supra fra Klingspor er specielt udviklet til brug på vinkelsliberen. Takket være den aggressive skære- og slibeevne er værktøjet velegnet til bearbejdning af

  • beton,
  • gammel beton,
  • armerede byggematerialer,
  • kalksandsten

og andre byggepladsmaterialer. Særlige turbosegmenter sikrer høje skærehastigheder ved bearbejdning af de fleste hårde materialer. Samtidig understøtter de den gode levetid for skæreskiven - også ved skæring af armeret beton.

Professionelt værktøj med Supra-kvalitet

Diamant-skæreskiven DT 612 UT er et værktøj på Supra-kvalitetsniveau fra Klingspor. Typisk for dette kvalitetssegment er et fremragende forhold mellem pris og ydelse kombineret med pålidelig og stærk kvalitet. Dette gør skiven til det ideelle tilbehør til vinkelsliberen i daglig brug. Skæreskiven fås i forskellige diametre. Når du bruger den, skal du altid være opmærksom på, at jo større skiven er, jo lavere er den tilladte hastighed.

Høje sikkerhedsstandarder for omfattende arbejdssikkerhed

Ved arbejde med slibeværktøj er den bedst mulige arbejdssikkerhed en afgørende faktor. Derfor må der kun anvendes ubeskadigede skæreskiver på slibemaskiner. Før brug er det derfor altid nødvendigt at kontrollere diamantskæreskiven for eventuelle skader.

Højeste kvalitetsstandarder med oSa-testmærke

Klingspor er et af de stiftende medlemmer af den europæiske organisation for sikkerhed af slibeværktøj. Medlemmerne forpligter sig frivilligt til at overholde særligt høje kvalitets- og sikkerhedsretningslinjer, der går ud over de generelt gældende standarder. Produkterne er kendetegnet ved deres høje sikkerhedsstandard, selv under ekstreme termiske og mekaniske belastninger af slibeværktøjet. Derfor er slibeværktøj fra Klingspor forsynet med oSa-testmærket.

Alle priser er eksklusiv moms og gælder kun erhvervskunder.